Şimdi Ara

Note 3 yazilimla note 4 olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanitimi izledim. Anlatilan hemen hersey yazilim ile note 3 tarafindan yapilabilecek seyler.

Merak ettigim usb 3 u yazilimla daha hizli sarj eder hale gelir mi?

Spen akilli secim gelir mi?

Bunlar disinda pek ilgimi ceken bişi olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 4 deli donanımlara sahib olamaz.mesela S2 ye S4 yazılımı yüklersin ama göz sensörün olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root ile Note-4 ozelliklerine sahip olursun. Sonucta aralarinda performans olarakta fazla fark olmayacak.
    Kolaylikla Note 3 kaldirir..

Sadece bataryanin sarj hizi 30 dk yerine daha uzun surebilir. Kaldi ki aslinda Note-3'de oldukca hizli sarj yapabilen bir telefon.
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hızlı şarjı çipsetin desteklemesi lazım. Yanlış bilmiyorsam S800 çipsetli N9005 modeli Note 3 hızlı şarj desteklerken, Samsung çipsetli N9000Q bu sebeple desteklemiyor. Yani yazılımla N9000Q modeli Note 3'e hızlı şarj özelliği ekleyemezsin.

S-pen akıllı seçim nedir açıkçası bilmiyorum. Yazılımsal bir özellik ise Samsung resmi bir güncelleme ile Note 3'e getirebilir, getirmezse bile bağımsız geliştiriciler custom romlara ekleyebilirler. Donanımsal bir özellik ise yazılımla kazandırılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Benim bildiğim hızlı şarjı çipsetin desteklemesi lazım. Yanlış bilmiyorsam S800 çipsetli N9005 modeli Note 3 hızlı şarj desteklerken, Samsung çipsetli N9000Q bu sebeple desteklemiyor. Yani yazılımla N9000Q modeli Note 3'e hızlı şarj özelliği ekleyemezsin.

S-pen akıllı seçim nedir açıkçası bilmiyorum. Yazılımsal bir özellik ise Samsung resmi bir güncelleme ile Note 3'e getirebilir, getirmezse bile bağımsız geliştiriciler custom romlara ekleyebilirler. Donanımsal bir özellik ise yazılımla kazandırılamaz.

Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.