Şimdi Ara

NOTE 3 WİFİ KAPALI OLDUĞU HALDE ŞARJ YEMESİ (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle günaydın arkadaşlar bir kaç gündür şarj problemi ile yatıyorum şarj problemi ile kalkıyorum dün akşam fabrika ayarlarına geri döndüm telefonu 3310 yaptım yani mpbil veriyi ve wifiyi senkronizasyonda dahil bütün herşeyi kapatım normal şartlarda %5-6 şarj gitmesi lazım ama mübarek sabaha kadar şarja hallenmiş bataryan bitmiş demeyin gittim 80 liraya orjinal batarya aldım onunlada aynı muhhabet olunca kafayı yedim şimdik bu wifiyi nasıl kapatabilrim he bu arada telefon kapandıktan sonra power tuşu ile açılmıyor şarj kablosunu takıyorum pil işareti çıkıyor ondan sonra power tuşuna basınca açılıyor bi servis yolu gözüküyor sanırsam.

NOTE 3 WİFİ KAPALI OLDUĞU HALDE ŞARJ YEMESİ (ÇÖZÜLDÜ) NOTE 3 WİFİ KAPALI OLDUĞU HALDE ŞARJ YEMESİ (ÇÖZÜLDÜ) NOTE 3 WİFİ KAPALI OLDUĞU HALDE ŞARJ YEMESİ (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikibo06 -- 12 Kasım 2014; 14:31:05 >

• alıntı

Dünya üzerinde binlerce hatta milyonlarca Android’in 4.3 güncellemesini bekleyen ya da 4.4 sürümüne geçiş yapmış kullanıcı var. (Ya da fırından yeni çıkmış Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini yükleyenler!) Android’in Jelly Bean sürümüyle mutlu mesut yaşıyor olabilirsiniz fakat Google’ın bu güncellemeyle cihazlarımıza nasıl bir özellik getirdiğini biliyor musunuz? Bu özellik sayesinde -ya da memnun olmayanlar için “yüzünden”- cihazımızın Wi-Fi özelliği kapalı olsa bile kablosuz ağlar sürekli taranmaya devam ediyor. Google bu özelliği görmememiz için saklamış olsa bile biz sizler için bulup çıkarttık!

nexus 7 android 4 3 update teaser
    © AndroidPIT
    1.Öncelikle (Android 4.3 versiyonunu çalıştıran) telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin ve oradan “Kablosuz ve Ağlar” sekmesinden “Kablosuz”a tıklayın.

Wi Fi 4
    Wi-Fi kapalı olsa dahi kablosuz ağlar sürekli taranıyor! © AndroidPIT
    2.Alt sağ köşede bulunan menü tuşuna basarak (dikey üç nokta) “Gelişmiş” seçeneğini seçin.

3. Burada bulunan “tarama her zaman kullanılabilir” seçeneğinin yanındaki kutucuktaki tik işaretini kaldırın. Bu ayarı yaptığınız taktirde telefonunuz sürekli kablosuz ağları taramayacak. Bu yolla telefonunuzun güç tüketimini düşürebilirsiniz fakat kimi uygulamalar tarafından kullanılan konum bilginizin doğruluğunda da düşüş yaşanacak (yani bir kişinin mesajına cevap verirken Beşiktaş'ta olsanız bile konum olarak “İstanbul, Halkalı” yazabilir!)

Android’in 4.3 sürümüyle birlikte gelen düşük enerjili Bluetooth (versiyon 4.0), open GL ES3.0 gibi özelliklerin yanında çoğu kişi cihazının bu özelliğine fazla dikkat etmese de kapatıp/açma seçeneğinin bulunması işlerimizi kolaylaştırıyor. Dolayısıyla istediğiniz zaman bu özelliği yeniden aktifleştirebilirsiniz!
     NOTE 3 WİFİ KAPALI OLDUĞU HALDE ŞARJ YEMESİ (ÇÖZÜLDÜ)

• Bu gün işime yaradı. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.