Şimdi Ara

Note 3 vs Xperia Z1 hangisi alinmali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 3 (lte modeli yani s800lu model) ve z1 arasinda kaldim. Hangisini tavsiye edersiniz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lte model note 3 ise tabikide note 3 düşünme ben normalde z1 severdim ama güneş ışığı altında gördük ekranını o yüzden telefondan soğudum yani ekran parlaklığı üs seviye bir telefon için yeterli olmadığını düşünüyorum

Orijinalden alıntı: toyota_58

lte model note 3 ise tabikide note 3 düşünme ben normalde z1 severdim ama güneş ışığı altında gördük ekranını o yüzden telefondan soğudum yani ekran parlaklığı üs seviye bir telefon için yeterli olmadığını düşünüyorum

Bende sonyciyim normalde (ilk akilli telefonum sonydi) yani her seyimi sony olmasini isterim ama note 3 u gorunce bide yurt disinda getirtme ihtimalim olunca lte modeli tam olcak. Normalde samsungdan nefret ederim hic sevmem ama note 3u ne zaman gorsem bir hos oluyorum,tasarimi cok guzel,performans (3 gb ram ve s800 den bahsediyorum) mukemmel ve ekranida cok iyi bence amoled muhtesem bir ekran hem parlak hem kaliteli bir tek samsungun kalitesiz kasa yapisi(plastik)beni biraz rahatsiz ediyor

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

lte model note 3 ise tabikide note 3 düşünme ben normalde z1 severdim ama güneş ışığı altında gördük ekranını o yüzden telefondan soğudum yani ekran parlaklığı üs seviye bir telefon için yeterli olmadığını düşünüyorum

Bende sonyciyim normalde (ilk akilli telefonum sonydi) yani her seyimi sony olmasini isterim ama note 3 u gorunce bide yurt disinda getirtme ihtimalim olunca lte modeli tam olcak. Normalde samsungdan nefret ederim hic sevmem ama note 3u ne zaman gorsem bir hos oluyorum,tasarimi cok guzel,performans (3 gb ram ve s800 den bahsediyorum) mukemmel ve ekranida cok iyi bence amoled muhtesem bir ekran hem parlak hem kaliteli bir tek samsungun kalitesiz kasa yapisi(plastik)beni biraz rahatsiz ediyor

valla malzeme kalitesine yapacak birşey yok sonuçta piyasada tam dört dörtlük telefon yok en çok yaklaşan telefon note 3 var oda sırf malzeme kalitesinden kaybediyor bence

• quote:

quote:

quote:

valla malzeme kalitesine yapacak birşey yok sonuçta piyasada tam dört dörtlük telefon yok en çok yaklaşan telefon note 3 var oda sırf malzeme kalitesinden kaybediyor bence

Her sey iyi guzelde ekrani baya buyuk onu nasil koruyacam ? Normal bir kilifla olcak is degil bence. Bazende sakarligim basliyor 2 dakikada 3-5 1.80boyla dusurdugum zaman dayanmali. Belki o nedenle z1 secmeli miyim ? Yoksa gercektende koruyabilen koruyucu var mi ?

• note 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 vs Zenfone 2
    11 yıl önce açıldı
    2.el S8 yada s9 alınırmı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün arkdaşın Z1'ini inceledim biraz. Her şeyden önce o çerçevenin kalınlığı nedir arkadaş. Tamam Note 2'nin de çerçevesi kalındı (alt ve üst kısımlardan bahsediyorum ben), ama Note 3'te alt kısımda tuş olduğu halde çerçeve daha inceyken, Z1'de boş yere o kadar kalın çerçeve saçma olmuş. Hem daha ağır.

Yazılım olarak şimdilik fena değil gibi. Hızlı akıyor. Ama yine de Note 3'ün eline su dökemez gibi.

Orijinalden alıntı: udjat

Bugün arkdaşın Z1'ini inceledim biraz. Her şeyden önce o çerçevenin kalınlığı nedir arkadaş. Tamam Note 2'nin de çerçevesi kalındı (alt ve üst kısımlardan bahsediyorum ben), ama Note 3'te alt kısımda tuş olduğu halde çerçeve daha inceyken, Z1'de boş yere o kadar kalın çerçeve saçma olmuş. Hem daha ağır.

Yazılım olarak şimdilik fena değil gibi. Hızlı akıyor. Ama yine de Note 3'ün eline su dökemez gibi.

Note 3 almak istemem,sirf tasarimi. Samsung hic sevmem tam bir sonyciyim ama note 3 de gercekten z1 den iyi tasarim var

• Note 3 kullanıyorum çok memnunum piyasanın en iyi telefonu bence z1 in 21 mp lik kamerasına su geçirmezliğine kanma bence internette karşılaştırmaları var note 3 ün kamerası daha iyi sony cep pazarında çok zayıf söyliyim apple bile 64 bitlik a7 işlemcisini samsung dan yardım alarak yaptı seçim senin.

Orijinalden alıntı: Infinitude

Note 3 kullanıyorum çok memnunum piyasanın en iyi telefonu bence z1 in 21 mp lik kamerasına su geçirmezliğine kanma bence internette karşılaştırmaları var note 3 ün kamerası daha iyi sony cep pazarında çok zayıf söyliyim apple bile 64 bitlik a7 işlemcisini samsung dan yardım alarak yaptı seçim senin.

Kamerasi kesinlikle daha iyi 20.7 mp den bahsediyorum. Sadece yazilimsal sorundan dolayi kamerasi biraz kotu. İnternetten arastirmasamda olur ne zaman ekran daha buyuk olursa o kadar iyi gelir insanin gozune. Note 3 z1 den falan daha iyi exynos 5420den bahsediyorsundur kesin. Exynos 5420 snapdragon 800 den daha iyi degil. Exynos zaten cok kotu bir islemci,hic bir zaman 8 cekirdegi ayni anda kullanmiyor. Herkes kullandigi telefonu over elbettte bendede su an blackberry var bence her turlu samsungdan daha iyi (!). Ama kesinlikle sony,samsungdan daha kaliteli ve daha iyi urunler yapiyor ! Biri plastik biri cam,aslinda note 3 ve z ultrayi karsilastirmam gerekir ama samsungun da amiral gemisi s4 ve z1 ile karsilastirinca hangisinin hangisinden daha iyi oldugu belli oluyor. Sony<samsung

• quote:

quote:

Note 3 kullanıyorum çok memnunum piyasanın en iyi telefonu bence z1 in 21 mp lik kamerasına su geçirmezliğine kanma bence internette karşılaştırmaları var note 3 ün kamerası daha iyi sony cep pazarında çok zayıf söyliyim apple bile 64 bitlik a7 işlemcisini samsung dan yardım alarak yaptı seçim senin.

Kamerasi kesinlikle daha iyi 20.7 mp den bahsediyorum. Sadece yazilimsal sorundan dolayi kamerasi biraz kotu. İnternetten arastirmasamda olur ne zaman ekran daha buyuk olursa o kadar iyi gelir insanin gozune. Note 3 z1 den falan daha iyi exynos 5420den bahsediyorsundur kesin. Exynos 5420 snapdragon 800 den daha iyi degil. Exynos zaten cok kotu bir islemci,hic bir zaman 8 cekirdegi ayni anda kullanmiyor. Herkes kullandigi telefonu over elbettte bendede su an blackberry var bence her turlu samsungdan daha iyi (!). Ama kesinlikle sony,samsungdan daha kaliteli ve daha iyi urunler yapiyor ! Biri plastik biri cam,aslinda note 3 ve z ultrayi karsilastirmam gerekir ama samsungun da amiral gemisi s4 ve z1 ile karsilastirinca hangisinin hangisinden daha iyi oldugu belli oluyor. Sony<samsung

bilader ben telefonumdan memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor ayrıca her türlü program oyun vs. kaldırıyor. Madem seçimini daha önceden yaptın samsung a bu kadar karşısın bu tür saçma sapan konular açıp burada hem milleti rahatsız etme hem de forumda kalabalık yapma.

• quote:

quote:

Ayrıca herkes senin gibi yurtdışında yaşamıyor veya yurtdışından getirtebilecek imkana sahip değil. Lte modelinin Türkiye de satılmadığı açıkça ortada satılsa bile yine exynos lu modelini alırdım ki her ikisinin de eksi ve artı yönleri var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.