Şimdi Ara

Note 3 neo mu via v8 mi acill yardimmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş casper bu forumda sevilmez + malzeme kalitesi berbattır.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-vs-Casper-Via-V8 özellik olarak via v8 ama ben note3 neo diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 neo kitkat aldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: caganto

Note 3 neo kitkat aldi mi?

Evet son resmi sürüm kitkat su an

• Neo almaliyim o zaman

• quote:

Neo almaliyim o zaman

Evet, neo alın

• quote:

Neo almaliyim o zaman

Ben neo kullanıyorum bir aydir cok memnunum sarj konusu gayet iyi artırılabilir hafıza olmasi ve amoled ekran benim tercih sebebimdi.

• Tesekkurrler :)

• 2 aydır casper via v8 kullanıyorum. bilmediğim bir telefonu riske girip 2 tane bir kendime bi eşime aldım. şunu diyebilirim ki bu fiyata S5 ayarında bir telefon kullanıyorum.telefonu hayvan gibi kullanıyorum. sadece alo demek için kullanmıyorum yani dibine kadar kullanıyorum. Asphalt 8 gibi bildiğim ağır oyunların hepsini müthiş bir performansla çalıştırıyor. Telefonumu one m8 ve s 5 ve xperia z (şimdilik bulabildiklerim) karşılaştırdık. aynı açıdan aynı fotoğrafı çektik. v8 hepsini geçti.dediler yok bizim ayarlarımız yükseltelim bi daha deneyelim.denedik v8 gerçekten kamera konusunda önde.Zaten kamerası diğer telefonlardan azıcık büyük lens farkından öne geçiyor. Diğer telefonlara 2000 küsür bayılanların aklına yanarım. Casperin bu pazarda güçlenince daha ilerleyeceği kanaatindeyim. sonuçta yerli mal olması avantaj. iyi iş çıkarmışlar olumsuz yönleri şarjı 8 çekirdek işlemciye 2350mAH pil yetersiz geliyor bu açık. xperia z3 deki gibi 3000 olmalıydı. Telefonda işe yaramaz programları kaldıralım sadeleştirelim derken biraz fazla kacırmışlar örneğin f klavye yok.türk malı telefonda f klavye yok. reklamlarda çıkan el sallayarak oynatma uygulaması iğrenç bi işe yaramıyor bide utanmadan reklama koymuşlar. Telefonların güncellemesi var bi tane iki telefondan birininki gelmedi caspere ulaştım sağolsun bi maille hallettiler ilgilendiler.benim çocuklar sağolsun telefonu ellerinden kaç kere düşürmelerine rağmen bişi olmadı. inşallah olmaz gerçi 1 senelik kasko yaptırdım. :) Velhasılı kelam ben V8 öneririm arkadaş.

• Android kik kat aldımı
    - evet
    O zmn note 3 neo almalıyım...

Via v8 tabikide. Her yönüyle via. Ara telefon olan neo ya para verilmez....

• Hocam v8'de kullanılan grafik işlemcisi full HD için yetersiz geliyor ve optimizasyon sıkıntısı var. Note 3 no'lu ki işlemci daha iyidir. Grafik performansı daha ilerideki. Önerim note 3 ne almanız yönünde

• Ben olsam Note 3 Neo alırım. Via V8 muhtemelen Android Lyi almaz ama Note 3 Neo alacak gibi duruyor

• Note 3 neo kullanicisi olarak bende tavsiye ederim ara model falan filan diyenlere aldırış etmeyin bence. 1 ay önce gg dan paralel ithalat aldim 900 tl ye geldi bu fiyata alınabilecek fazla secenek yok zaten lg g2 almak istemedim kalemi amoled ekrani bataryasi benim icin alinasi ozellikleriydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.