Şimdi Ara

Note 3 mü G3 mü? N11 güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bütçem 1500 diyebilirim ama uzun yıllar kullanacağım için eğer değecekse 1800e çıkabilirim.
    Öncelikle beni en az 5 sene idare edecek bu sürede kasmayacak büyük ekranlı 5.5 - 6 inç bir telefon bakıyorum. Şarjı da uzun süre gitsin isterim elbet ama akıllı telefonların çoğu 1 gün zor dayanıyor bildiğim kadarıyla. Belirgin biçimde şarj problemi olmadığı sürece önemli değil.
    Kamerasının iyi olması da benim için önemli.
    Androide alıştığım için iphone düşünmüyorum, samsung da istemiyodum başta yapılan kötü yorumlar nedeniyle ama note 3 hoşuma gitti. O kadar para verdiğim telefonun kasasının plastik olması sinir bozucu ancak donanımı iyiyse ve plastik olması çok sorun değilse alabilirim.
    Aklımdaki diğer telefon Lg G3. Tasarımını beğeniyorum ancak verilen paraya değer mi bilmiyorum. G2 ile çok fark yoksa onu da alabilirim.
    Başka öneriniz varsa açığım ancak sony istemiyorum, htclere hiç bakmadım nasıldır bilmiyorum.
    Bir de satın alma kısmı var. Vatan teknosa gibi yerlerde çok pahalı ancak migros ve n11de onlara göre çok ucuz. Buralar güvenilir midir? Mesela şunlar alınır mı?
    http://www.n11.com/lg-g3-32gb-d855-gold-titan-beyaz-P30423785
    http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/47850694-62404-lg-g3-d855-32gb-white-cep-telefonu-tekn
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-3-n9000-P24067030

• Aralarinda lg g3. Baska diyorsan sony z2 ve z3 düşünebilirsin. Genellikle bunlari tavsiye ediyorlar forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANN1CUS -- 13 Aralık 2014; 12:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G3 Almalısın dostum
  • G2 alın.

• İkisi arasında G3
  • Ikisi arasindan tabiki G3,ama od plastik ksali neticede,bu acidan z2 yada bütçeniz elverirse z3de degeelendirin derim.

• Samsung plastikse lg de plastik. Az bekleyip z4 alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg g3 sahibi olarak note 3 al derim
  • Z2 YADA Z3 ALIN DERİM BEN
  • lg g3 de takılma ve kasma sorunları var mağazada baktım bugün

note serileri hakikaten başka bence note 3 alın hatta paranız varsa note4 e tatava yapmadan basın geçin
  • G3 32

• Neden, memnun olmadığınız şey nedir?
  • Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim. Tavsiyelere de açığım bu ikisi arasında kalmadım.
  • trizor T kullanıcısına yanıt
    Param o kadar yok malesef
    Note3ün 9005 modelini n11de buldum sizce o gibi sitelerden daha ucuza telefon almanın bana ne gibi zararları olur?
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Neden g3 değil fiyat farkına değmeceğini mi düşünüyorsunuz?
  • LG G3 32gb diyorum cunku daha guncel, ekranin cozunurlugu daha yuksek, arayuzu Samsung Touchwiz'den daha rahat, tasarimi daha basarili, malzemesi daha kaliteli (hissettiriyor en azindan).

Android 5.0 Lolipop'u da yakin zaman icinde almaya baslar.
  • Englishman In New York kullanıcısına yanıt
    Oncelikle telefonu yeni aldim daha 1 hafta kadar oluyor
    Ben note 3 n9005 alamaya gittim lg g3 aldim. Biraz da bunun etkisi var

Simdi telefon kagit ustun de cook iyi
    Ama bunu kulanirken hissettirmiyor
    Mesela akici degil hatta ufak tefek takilmalar oluyor bu da can sıkıyor
    Ekrani abartildigi gibi degil yani normal ekran işte... sen fark edemiyorsun.
    Sarji ise sabah 06:00da 100de 100 olarak fişten aldim normal kullandim suan saat 13:30 ve yuzde 68 sarjim kaldi.
    Yani ortala 14 saat kullanirsin.

Benin en cok canimi sıkan sebeke cekim gucu cok zayif

• Anladım teşekkür ederim.
    Note 3 9005 alsaydınız hangi siteden alırdınız?
  • Englishman In New York kullanıcısına yanıt
    Istdaysaniz gidin istanbulbilisimin magzasindan alin derim degilseniz online olarak istanbulbilisimden alabilirdiniz 1560 tl civarindaydi sanirim...

Ben ayni fiyat olunca lg g3 aldim o yuzden note 3 aklimda kaldi :))

• Malesef İstanbul'da değilim, güvenilir olmadığını duydum peki n11 nasıldır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.