Şimdi Ara

Note 3 kaç yıl gider? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalboran

iPhone 5S kesin olmamakla birlikte oyun performansı konusunda daha uzun süre gidebilir. Ancak pil ömrü sıkıntılı, 3-4 sene sonra pilini değiştirmek zorunda kaldığınızda da servisle muhatap olmak zorunda kalmanız gerekeceğinden ve bu işlem için daha fazla ücret ödemek zorunda kalacağınızdan bence uzun vade kullanım için Note 3 daha avantajlı.

Kaldi ki bu iki telefon hem ekran boyutları, hem de işletim sistemleri nedeniyle tamamen farklı dünyaların telefonları. Büyük ekranlı bir telefon arayan birisi alternatif olarak iPhone düşünmeyecektir.

Haklısın hocam ben büyük ekranlı telefon arıyorum. O yüzden iphone aklımdan bile geçmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Discovery Elite eğer Elife e7 ile aynı platformu kullanıyorsa ve batarya değiştirilemiyorsa uzun vade kullanım için uygun bir telefon olmaz. 3-4 yıl sonra telefonun pili öldüğünde o telefonun pilinin servisinde bile bulunabileceğini sanmıyorum. Bulunsa bile pili değiştirmek için telefonu servise vermek gerekecektir. Bu işlem sırasında telefonun tamamen sökülüp kapsamlı bir işlem görmek zorunda olması da cabası.

E7'nin sabit batarya olduğunu bilmiyodum.eğer değilse şu an discovery nin yedek bataryaları her yerde satılıyor ve de böyle bir amiral gemisinin yedek bataryası olacaktır muhakkak batarya açısından bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • şu an piyasadaki en perormanslı cihaz note 3 iyi kullanımda uzun bi ömür sürer ama teknoloji artık bizi yeni cihaz alımına cezbeder oldu özellikle bu akıllı telefonlarda öyle. oyun bağımlısı isen 2 seneye kalmadan değiştireceğini düşünüyorum her alacağın telefonunu bu şartlar altında.
    Bi 2 yil götürsun de gerisini dusunme

Mesela lise 3 e gidiyorum
    Lise 3 e baslarken yani bu yaz haziran ayinda s3 aldim üniversite ye gecince degistiricem en yükseğini alicam

2 sene kullanicam yani
    Diyorumki elindekini 5 sene kullanmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 30 Ocak 2014; 11:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Az Bilen Bilgin -- 30 Ocak 2014; 12:28:09 >

fakat note 3 iyi telefondur. Geçmişe dönük oyunları oynar , en az 1 yıl içinde çıkabilecek oyunlarıda oynayabilirsiniz. ondan sonrasını Allah Bilir.

N9005 Türkiyeye gelseydi 5 yıl idare ederdi her türlü. belki oyun performansı düşerdi fakat 4K video ve 4G internet baglantısıyla 5 yıl sonraki teknolojiye ayak uydurabilirdiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

5 yıl isteseniz de kullanmazsınız merak etmeyin. 2-3 yıl sonra yeni çıkan telefonlar dikkatinizi çekmeye başlayacak ve şimdi Motorola için söylediğinizi o zaman Note 3 için söyleyeceksiniz. Yani düşünmeyin bunları, alın kullanmaya bakın. Bu arada arkadaşın biri kot cebine sığmıyor demiş, ben note 2 kullanıyorum ve yazın arka kot cebimde taşıyorum. Problem olduğunu da görmedim.

Arka kot cebine sığabilir. Ancak ön ceplere sığmaz. Telefon arka cepteyken de bir yere oturamazsınız. Otururken telefonu elinize almak zorunda kalırsınız. Her zaman da elde telefon dolaşılmıyor. Her otur kalk yaptığımızda telefonu cebe çıkarıp koymak ciddi bir sorun benim için. Bu nedenle bu tarz büyük ekranlı telefon taşıyanlar için küçük bir çanta kullanmak çok daha kullanışlı.

Anlamadim. Ben de note 2 kullaniyorum telefon hep on kot cebimde duruyor ve gayet de rahat hareket ediyorum. Pantolon bol da degil slimleg yani sen anla. Note 3 le de bi fark yok boyut olarak. Niye boyle deyip de korkutuyosunuz milleti ne alaka ?

• Bence 7 yil goturur. Ben n97'yi 6 yil kullanmistim. Hala daha kullaniyorum. N97'den g2'ye gectim. Bunu da rahat bir 5 yil kullanirim. Kapitalizm bize sokmez

Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Elinde ne olduğuna bağlı. Nasıl kullandığına bağlı.
    Note 4 alıp Android L ha geldi gelecek diye bekleyeceğime Note 5 alırım, keyfime bakarım.

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Elinde ne olduğuna bağlı. Nasıl kullandığına bağlı.
    Note 4 alıp Android L ha geldi gelecek diye bekleyeceğime Note 5 alırım, keyfime bakarım.

Bekleyim hocam ozaman,zaten 1 senede çıkıyor yenisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 7 Ekim 2014; 12:45:23 >
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • Bende Z1 var, neredeyse aynı donanıma sahipler. Ben rahat 4 yıl kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Vallahi ne güzel özetledin

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.