Şimdi Ara

Note 3 ekranın yarısında dokunmatik çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu aldığımdan beri ara sıra ekran aniden kapanıyor home tuşu ile açtıktan sonra ekranın üst tarafı dokunmatik çalıştığı halde alt tarafı çalışmıyor.kalemle denediğimde ise tüm ekran çalışıyor( sık sık oluyor kendikendine düzeliyor)

updatelerle düzelir diye bekledim ama bir düzelme olmadı.

Bu sorunu yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkan1 -- 4 Aralık 2013; 17:40:44 >

• Servisr yolla bence
  • Bence donanımsal bir problem var gibi. Servise bir danışın eğer garantisi var ise.
  • garantisi var turkcellden alınma ,telefonsuz kalmamak için belki update ile düzelir diye bekledim 1 aydır
  • TELEFONUN DOKUNMATİĞİ DARBE GÖRMÜŞ YADA

FABRİKA ÇIKIŞI BİR ARIZA OLABİLİR...

GARANTİYE YOLLAYABİLİRSEN YOLLA...

OLMASSA 500TL BAYILCAN ARTIK...

İYİ GÜNLER...
  • Yanlış Anlamayin Ama Cihazda bu kadar sorun neden var kendimde arkadaşımın note 3 unu kullanma firsatim oldu menü acayip derecede kasiyor rehber yaklaşık 5 sn yede açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

benim yaşadığım sorun çok acip bir şekilde çözüldü belki başkasınında işine yara diye buraya yazıyorum:

telefonu ilk aldığım gün türkcellden bir tanede orjinal üsten kapaklı kılıf almıştım(80tl) ve bununla kullanıyordum. Tüm güncellemelerle ve sıfırlamayla sorun çözülmeyince en sonunda telefonu servise vermeye karar verdim,servise vermeden orjinal kapağı taktım ve 1-2 günde bununla kullandım günde 30-40 kere yaşadığım sorun düzeldi.
    kapaklı kılıkta kapak açıkdığında yada kapandığında uyarı vermek için heralde arkasında 2 bakır pin var ,orjinalde yok.heralde sorun bundan kaynaklanıyor.

İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.