Şimdi Ara

Note 20 ultra kullananlar memnun mu ? Veya 12bine ne alinabilir ? Note 20 ultra alindi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle detaylı cevabınızdan ötürü teşekkür ederim.


    Açıkçası daha önce hiç iPhone kullanmadım. Ve bana nedense kapalı kutu gibi geliyor. Ve kontrolü tümüyle kullanciya vermiyor. Yıllarca da aynı menüyü kullanıyorlar.


    Ancak artılarına gelirsek de uygulama popülasyonu ve kalitesinin tartışılacak bir yanının olmadığını ifade edebilirim. Ayrıca uygulamalarla entegre çalışması da cabası...


    Şimdiki cihazım ise Galaxy S8...

    S22 Ultra'ya aklım kayıyor ancak S-Pen'de bir yandan aklımı kurcalıyor. Değişik bi durum açıkçası...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir cihaz çıkınca -hele ki bu model amiral gemi modeliyse- satışların baltalanmamasi için diğer modelleri bazen bilinçli de olsa yok gösterebiliyorlar sanırım.


    Bende de Galaxy S8 bulunuyor. Media Markt eski cihaza ilaveten bir de belli bir meblağ indirerek satıyordu. Bu haftaonu soracağım. Eğer öyle olursa düşünülebilir S22 Ultra (Çünkü uygun gelecek gibi öyle)

    Eğer öyle değilse de diğer tepe modellere bakabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

    Note 8den iphone 12ye geçmiş birisi olarak spen başka bir dünya. Ancak kalem tablette çok daha kullanışlı. Bende hem ipad ve apple pencil hem de spenli samsung tablet var. GoodNotes ve Notability ile not almak ne demek anladım.


    Note 8 de de kalem ile aniden not almak, mailleri kesip biçmek çok kullanışlıydı. İphone kullanmaya başladığımda diğer konularda alışsam da webden kes,yapıştır olayında note cihazımı arıyorum. Ancak diğer konularda ios çok zekice tasarlandığı için gesturesla hemen her işinizi halledebiliyorsunuz. Örneğin ekrana ekleyeceğiniz asistive touch ile çok fazla özelliği elinizin altına getirebilirsiniz. Keza,yan düğmeyi de özelleştirebiliyorsunuz.


    Eğer müziğinizi elden yüklüyor,video indiriyor, apk yüklüyorsanız, ios size göre değil. Bunun dışında ios çok zeki bir işletim sistemi olduğu için alışmak dakikalar sürüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası en aşina olduğum Apple modeli iPhone 7 Plus idi. Onunla da çok fazla süreler geçirmediğim için bana sıkıcı gelmişti. Ancak söylemleriniz doğrultusunda tekno-mağazalara gittiğimde veyahut incelemelerde yine bir şans verilebilir diye düşünüyorum. Ancak nedense halen önyargılarım mevcut, umarım yıkabilirim :) çok sağ olun tekrardan...

  • Ikinci el e mutlaka bir bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 20 ultra alindi. Umarim mulemnuniyrtle uzun sureler kullanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun. Batarya durumu nedir? Ben oyun oynamam. Basit oyunlar var 2-3 tane. Candy Crush tarzı. Şu an +1 9 pro kullanıyorum ama sırf değişiklik olsun istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Valla batarya durumu oyle super filan degil. Bende de oyun yok is yerimde kullanmak zorunda oldugum bi program var yoksa mailleri vs acamiyorum o program surkli aktif oluyor gecen bi baktim sarjin %40ini o program yemis. Ona ragmen 3 saati geckin ekran suresi aldim. Ve bahsettigim program surekli aktif oluyor o yuzden baya sarj yiyor. O programi 2 gun hic calistirmadigimda ise 4 saatten fazla ekran suresi aldim ve gunu fazlasiyla cikardi. Boylr bi ekrabi olan telefon icinde bence gayet iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.