Şimdi Ara

Note 2 vs G2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: crazyknight

quote:

1200-1300 cıvarında G2 den daha ust donanımda buyuk ekranlı bır baska cıhaz yok,gerek batarya kapasıtesı olsun,gerek ıslemcı ve gpu olsun bu fıyatta G2 ideal bence.

GMD Elite var, kendini kandırma sitivcim.

hadı ben elıte oyuncak sen telefn goruyorsun..

hadı ben 5 para verılmez,sen yoo gayet ıyı cıhaz dersın..

onada tamam..

gerek batarya kapasıtesı olsun yazdıgım yerı okumayıp,yada okuyup anlamayıp 2500luk elıte ıcın var dıyıp,ustunede kendını kandırma dıye tuy dıkmen cok extreem olmus.

Sadeleştirilmiş işletim sistemi ve Japan Display'in yaptığı enerji dostu bir ekran var cihazda yani enerji tüketimi düşük G2'ye kıyasla istersen yabancı sitelerden Gionee Elife E7 ve LG G2 kaşılaştırnalarına bakabilirsin ekran süreleri arasındaki fark en fazla %10 civarında, kağıt üzerindekilere bakıp yargılama telefonu eline bile almadan konuşuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 17 Ağustos 2014; 12:57:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustteki mesajini duzeltmek yerine ekleyip yazman bile post kastigini dusunmemde ne kadar hakli oldugumu gosterdi.ya paraniz coksa alin kardesim elite,hikayeden kullanin iste dandik cin oyuncagini,yok super diorsaniz alin,bu memlekette bu zihniyet oldukca cok uyanik dha koseyi doner.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Post kasıyor olsam 7 senede 100 mesaj atmış olmazdım. Mobilden girdiğim için yanlışıkla olmuş sildim mesajı ama kişi kendinden bilir işi, işsiz gibi her yere saçma yorumlar yazan ve günde 100 post kasan sizsiniz.

Edit. Otur ağla senin elindeki ısınan, sararan sanal tuşlu takoz da çin oyuncağı. Fanboluk ve marka hastalığı gözümde enayilik ve özentilikten başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 17 Ağustos 2014; 13:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

Evet sık sık kılıf değiştiğme göre benimkide çiziklerle doludur değilmi

Kılıf, cihazı aldım alalı değiştirilmedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1200-1300 cıvarında G2 den daha ust donanımda buyuk ekranlı bır baska cıhaz yok,gerek batarya kapasıtesı olsun,gerek ıslemcı ve gpu olsun bu fıyatta G2 ideal bence.

GMD Elite var, kendini kandırma sitivcim.

hadı ben elıte oyuncak sen telefn goruyorsun..

hadı ben 5 para verılmez,sen yoo gayet ıyı cıhaz dersın..

onada tamam..

gerek batarya kapasıtesı olsun yazdıgım yerı okumayıp,yada okuyup anlamayıp 2500luk elıte ıcın var dıyıp,ustunede kendını kandırma dıye tuy dıkmen cok extreem olmus.

Sadeleştirilmiş işletim sistemi ve Japan Display'in yaptığı enerji dostu bir ekran var cihazda yani enerji tüketimi düşük G2'ye kıyasla istersen yabancı sitelerden Gionee Elife E7 ve LG G2 kaşılaştırnalarına bakabilirsin ekran süreleri arasındaki fark en fazla %10 civarında, kağıt üzerindekilere bakıp yargılama telefonu eline bile almadan konuşuyorsun.

Şu ışık altında görünmeyen ekran.
    %10 diyorsun da ltps ekranlar parlak olmuyor zaten.
    True hd ips ekranları ltps ile aynı parlaklığa getir aynı pil süresi sağlar.

• quote:

Post kasıyor olsam 7 senede 100 mesaj atmış olmazdım. Mobilden girdiğim için yanlışıkla olmuş sildim mesajı ama kişi kendinden bilir işi, işsiz gibi her yere saçma yorumlar yazan ve günde 100 post kasan sizsiniz.

Edit. Otur ağla senin elindeki ısınan, sararan sanal tuşlu takoz da çin oyuncağı. Fanboluk ve marka hastalığı gözümde enayilik ve özentilikten başka bir şey değil.

Cok takoz cok takoz g2 acaip ne demezsin,hadi demeyeyim diodumda madem biz enayi asil,benim gozumde dil malum oyuncak sirketininsahibi tarafindanda bakilan goz o malesef musterisine,bu memleketin kerizi bitmez,ve boyle casper trident copcoveryler de parayi cukkalar.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    İki cihazın da kendine göre üstün noktaları var, tutturmuşsun G2 en iyisi diye; sana kalsa HTC ONE M8'den de iyidir kullandığın telefon. İki telefon da aynı işlemcilere ve rom boyutlarına sahip mi? Evet bu konuda eşitler. Elite'de 3gb ram, daha büyük ekran ve sanal olmayan tuşlarla birlikte 8mp otofokuslu ön kamera ve 16mp arka kamera var mı? Var bu konularda Elite üstün. G2'nni üstün yönleri de yok demiyorum var, 4g var ama nerede kullanacaksın? Ekranın ppi yoğunluğu üstün ve IPS tamam ona bir şey demiyorum. Bana ilk çıkan GMD modelini eliştirsen bir şey demem ama Elite için çöp diyorsan aklından şüphe ederim. Başkası yazsa cevap vermezdim ama senin o zihnine sokmak istiyorum bunu anla artık, kullandığın telefon Elite'den üstün değil.
  • quote:

İki cihazın da kendine göre üstün noktaları var, tutturmuşsun G2 en iyisi diye; sana kalsa HTC ONE M8'den de iyidir kullandığın telefon. İki telefon da aynı işlemcilere ve rom boyutlarına sahip mi? Evet bu konuda eşitler. Elite'de 3gb ram, daha büyük ekran ve sanal olmayan tuşlarla birlikte 8mp otofokuslu ön kamera ve 16mp arka kamera var mı? Var bu konularda Elite üstün. G2'nni üstün yönleri de yok demiyorum var, 4g var ama nerede kullanacaksın? Ekranın ppi yoğunluğu üstün ve IPS tamam ona bir şey demiyorum. Bana ilk çıkan GMD modelini eliştirsen bir şey demem ama Elite için çöp diyorsan aklından şüphe ederim. Başkası yazsa cevap vermezdim ama senin o zihnine sokmak istiyorum bunu anla artık, kullandığın telefon Elite'den üstün değil.

Su doymak bilmez egonuz icin yaziyorum..

Elite..Z2 Z3 Z4...G3 G4...iphone 5s 6 6s ten iyi he heee tamam gonlunuz olsun..

Benim.icinse bosuna yorulma ben g2mi elitemi iyi diye kiyas yapmiyorum,benim icin elite de discovery gibi cin oyuncagi,bunu yermek kotulemek icin demiyorum benim.icin bole kladik gm tuketicisi gibi istedigin sayisald değeri yaz onemi yok bana,donanim toplmakla olmayacagini bilecek seviyedim cok sukur,yani bosa yorulma.G2 en iyisi asla demedim degil cunku,neyse o.

Ister g2 iyi de ister elite de,ister su acidan hu diger acidan bu de onemi yok yani,gmd oyuncaklari para tuzagi ben desemde oyle demesemde,aci ama gercek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 17 Ağustos 2014; 15:12:28 >

• quote:

2
    quote:

Su doymak bilmez egonuz icin yaziyorum..

Elite..Z2 Z3 Z4...G3 G4...iphone 5s 6 6s ten iyi he heee tamam gonlunuz olsun..

Benim.icinse bosuna yorulma ben g2mi elitemi iyi diye kiyas yapmiyorum,benim icin elite de discovery gibi cin oyuncagi,bunu yermek kotulemek icin demiyorum benim.icin bole kladik gm tuketicisi gibi istedigin sayisald değeri yaz onemi yok bana,donanim toplmakla olmayacagini bilecek seviyedim cok sukur,yani bosa yorulma.G2 en iyisi asla demedim degil cunku,neyse o.

Ister g2 iyi de ister elite de,ister su acidan hu diger acidan bu de onemi yok yani,gmd oyuncaklari para tuzagi ben desemde oyle demesemde,aci ama gercek.

Gel anlatayım bende güzel kardeşim,madem steve anlatamamış ben anlatayım:

G2 batarya olarak önde.
    İncelik olarak önde.
    Hafiflik olarak önde.
    Servis hizmeti olarak önde.
    Kalite olarak önde.
    Yazılım olarak önde.
    Root-Rom imkanları olarak önde.
    Kamera lensleri olarak önde.
    Veri Aktarımı Olarak Önde.
    Ips ekran olarak önde.
    Güncelleme desteği olarak önde,Android L alıcak ve daha stabil olucK.

Şimdi sen çıkıp diyeceksinki,Elite 3 Gb ramlı,e güzel kardeşim insanları bu kadar şeyden,kaliteden mahrum bıraksam bende koyarım,4.4.4 sürümünde zaten 2 Gb ram yeterli ,G2 alırım her türlü akar.Discovery Elite'nin saçma sapan arayüzünede bağlı kalmam.

• fanboy kavgasına dönmüş konu canını seven kaçsın ,

konuya gelecek olursak bence z1
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    G2 batarya olarak önde.
    Demişsin evet buna itirazim yok.

İncelik olarak önde.
    5" üzeri amiral gemisi sınıfında iki telefon arasında birkaç milimin lafını yapıyorsan fanboysundur.

Hafiflik olarak önde.
    5" üzeri amiral gemisi sınıfında iki telefon arasında birkaç gramın lafını yapıyorsan fanboysundur.

Servisi GM'in biraz sıkıntılıydı evet ama takip ediyorsan son birkaç aydır servis ağını ve hizmet kalitesini iyileştirmek üzerine çalışıyor Telpa.

Kalite olarak önde.
    İkisi de çin malı, bana kalite demeyin Apple'ın üretimlerinin bile ne derece kalite olduğunu biliyoruz

Yazılım olarak önde.
    Evet, şu an 4.4.2 var G2'de ama Gionee gelecek ay 4.4.2 yayımlayacağını duyurdu.

Hayır alakası yok.

Sanırım iki telefonu da söküp karşılaştırdınız? Arka kamerayı çok inceleme fırsatı bulamadım ama ön kamera kesinlikle çok daha iyi.

4g altyapısı yok, telefonda desteği olsa ne olacak? Şu an benim oturduğum yerde 3g bile çekmiyor.

Ips ekran olarak önde.
    TFT ekran olabilir ama Japan Display'in yaptığı bir ekran yukarıda bahsetmiştim, doğrudan karşılaştırma sitesinden aldığın verileri fanboyluk yapmak için attığını bu kadar belli etme bari.

Nereden biliyorsun? Daha erken alabilir ama daha stabil olacağına kimse garanti veremez, Kitkat gelmeden önce hiç stabil değildi cihaz.

• ikisinide kullanmış birisi olarak g2 (hertürlü)
  • quote:

G2 batarya olarak önde.

İncelik olarak önde.
    5" üzeri amiral gemisi sınıfında iki telefon arasında birkaç milimin lafını yapıyorsan fanboysundur.

Hafiflik olarak önde.
    5" üzeri amiral gemisi sınıfında iki telefon arasında birkaç gramın lafını yapıyorsan fanboysundur.

Servisi GM'in biraz sıkıntılıydı evet ama takip ediyorsan son birkaç aydır servis ağını ve hizmet kalitesini iyileştirmek üzerine çalışıyor Telpa.

Kalite olarak önde.
    İkisi de çin malı, bana kalite demeyin Apple'ın üretimlerinin bile ne derece kalite olduğunu biliyoruz

Yazılım olarak önde.
    Evet, şu an 4.4.2 var G2'de ama Gionee gelecek ay 4.4.2 yayımlayacağını duyurdu.

Hayır alakası yok.

Sanırım iki telefonu da söküp karşılaştırdınız? Arka kamerayı çok inceleme fırsatı bulamadım ama ön kamera kesinlikle çok daha iyi.

4g altyapısı yok, telefonda desteği olsa ne olacak? Şu an benim oturduğum yerde 3g bile çekmiyor.

Ips ekran olarak önde.
    TFT ekran olabilir ama Japan Display'in yaptığı bir ekran yukarıda bahsetmiştim, doğrudan karşılaştırma sitesinden aldığın verileri fanboyluk yapmak için attığını bu kadar belli etme bari.

Nereden biliyorsun? Daha erken alabilir ama daha stabil olacağına kimse garanti veremez, Kitkat gelmeden önce hiç stabil değildi cihaz.

İsine gelmryeni kabul etmiyosun, siz haklisiniz Elite İPhone 8 dende G5 sende Z7 dende iyi iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

G2 batarya olarak önde.

İncelik olarak önde.

Hafiflik olarak önde.

Kalite olarak önde.

Yazılım olarak önde.

Hayır alakası yok.

Ips ekran olarak önde.

İsine gelmryeni kabul etmiyosun, siz haklisiniz Elite İPhone 8 dende G5 sende Z7 dende iyi iyidir.

Bikac grama bakma,bikac milime bakma,4g ye bakma....sanki aralarinda 30ar 40ar gram olacakti,yada biri digerinden 2 cm kisa olacakti,en cokta kendileri avukatlik yaparken degilde sen gercegi soyleyince fanboy yaftasi yapistirmaya kalkmiyorlarmi akillarinca,guluyorum vallahi.800 kusur ramim bosken ben 3gb ram var diye elite yazacaklar,ama goruntu tirtta olsa yok japan display uretti yok bilmemne.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.