Şimdi Ara

Note 2 şimdi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıtayı en fazla bu kadar yükseltebildim. Note 2 fiyatını geçmeyeceğim daha yüksek fiyatta bir ürün önermeyim lütfen. Ben pdf dosyaları ile içli dışlıyım üzerlerine not alma, çalışma gibi işlemler yapmayı planlıyorum. Şu an Note 2 1200-1300 arası fiyatlara alınır mı? Geç mi kaldım sizce? Note 2 kalem şarj internet konusunda beni cezbetti. Bana yeterli gelir mi? Geçen sene çıkmış olması dezavantaj mı? Ahım şahım performans beklentilerim yok. Oyun oynamak için laptop tercih ediyorum. İleride telefon almak yerine tablet telefon birlikte halletmeyi düşündüm note 2 buldum. Yorumlarınız nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Fiyatının artık daha fazla düşeceğini düşünmediğim için şimdi soruyorum.

Ekran kalitesi beni düşündürüyor

• Oyun oynamada hiçbir sorun yok, son çıkan bikaç ağır oyun denedim sıkıntı yok. Oyun için laptopla telefonu karşılaştırmayalım zaten :) Ekran kalitesi derken, ışıkta gözükmeme falan mı? Ekran yoğunluğu(ppi) 330 gayet keskin. O fiyata daha performanslı bulamazsınız. Ama daha dayanıklı bulunabilir.
    Yeni güncelleme ile S4 ve Note 3 te bulunan yazılımsal özelliklerin gelme durumu var. Bkz: Ekranı ikiye bölme s3 e yazılım güncellemesi ike gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi halinde -- 19 Ekim 2013; 14:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note3 ün 2000 liraların üstünde satıldığı düşünülürse rahat rahat alınır.
  • Senin istediklerini fazlasıyla karşılar.oyunları rahatlıkla oynatabiliyor. Bu fiyata bu bu telefon gayet iyi.

• Evet alinir rahatlikla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 özellik olarak fiyatina gore iyidir lâkin malzeme kalitesi bakımından iyi değil sağlam bir telefon değil

• Sorunuzun aynısını bu konuda farklı bir arkadaş sormuştu, fikir olması açısından link:http://forum.donanimhaber.com/m_82606762/f_//tm.htm

"Güncelleme alacağı vaatlerini ve rakipleri ile arasındaki farkları düşünürsek bu saatten sonra fiyatında gözle görülür bir düşüş beklemeyin.
    Almayı düşünüyorsanız, şu zamanın en iyi f/p cihazı haline gelmiş durumda.

Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.