Şimdi Ara

Note 2 mi LG 2 mi almalı? Neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bir note2 kullanicisi olarak; her iki cihazi once eline almani fiziksel olarak incelemeni oneririm.Daha sonra kullanim amacina gore kararini ver.Dedigim gibi bir note2 kullanicisi olarak eksi yonlerini söyliyim kendimce once agirlik,buyuklugunden ote agirlik benim icin sikinti oluyor.Birde gunduz ekrani goren varsa bana soylesin Su an telefon alicak olsam kesinlikle ilk tercihim g2 olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istediklerin neler

• PwaGG kullanıcısına yanıt
    En az 2-3 sene kullanabileceğim,internete hızlı bir telefon istiyorum

Note 2 deki kalem ve el yazısı aynı anda 2 uygulama kullanma note 2 ye yöneltiyor G2 de benzer özellikler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha Sanay

En az 2-3 sene kullanabileceğim,internete hızlı bir telefon istiyorum

Note 2 deki kalem ve el yazısı aynı anda 2 uygulama kullanma note 2 ye yöneltiyor G2 de benzer özellikler varmı

Defter var ama kalem yok elinizle yaziyorsunuz el yazisibi formulu filancevirmek yok 2uygulamayi acma yok ama qslide diye bir seyvar bazi uygulamalari pop up olarak acabiliyorsunuzama bence note3 alin qslide ornek.resim ekledimbence multiwindow.kadar kullanisli degil
     Note 2 mi LG 2 mi  almalı? Neden?

note3 alacak kadar bütçe yok bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz yani artı ve eksilerini nelerdir
  • quote:

note3 alacak kadar bütçe yok bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz yani artı ve eksilerini nelerdir

G2nin kullanim omru 1,5 sene daha fazladir diyimsana note2 daha uygunama1 sene.sinra.sismeye kasmaya baslar g2 seni 2 veya 2.5 sene goturur diyim bide ekran kalitesi olarak g2 daha iyidir.guneste gorulur cok rahat n2 gorulmez birde guncelleme ve yazilim destegi kismi var kamera olarakta g2 daha iyi yani nesil farki var ben g2 alirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    önerileriniz için teşekkür ederim bir teknoloji mağazasına gidip ikisinide kullanıp kararımı vericem ama muhtemelen g2 alacam
    önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim
  • hiçbir telefon 3 sene gitmez joe olur ama hoşaf olur.dayım 2000 model nokia 3310 kullanıyor gıcır gıcır.2011 model iphone 3 lerin hepsi çöp oldu.nokiaları saymıyorum.
    LG G2 daha güncel onu al.Ama 6 ay sonra o da çağ dışı kalacak.nexus 5,galaxy s5,note 4,iphone 6,nokia1020 vs çıktığında telefonundan soğuyacaksın
  • Bencede su saatten sonra note2 alinmaz note 3 de alinip samsung a para kazandirilmaz G2 gibi bi cihaz varken kesinlikle baska bi cihaz alma cihaz her yonu ile tatminkar fiyat olarakta gayet iyi samsung servisi ustune rezalet

• Uzun süre kullanacaksanız G2 bence de.
  • 3 sene gitmek derken 2-3 sene sonra olmasa bile 1-2 sene sonrada işimi görecek bir telefon olsun istiyorum
  • ikisini de kullanmis biri olarak g2 derim. guncel bir konfigurasyon, ekrani su goturmez bir guzellik, iki uygulama icin hem popup, hem de qslide var, ki qslide i oven bir yazi okumustum nicel kiyaslamada. pil deseniz suan icin ayni diyebilirim.

note 2 nin kalemini kullaniyordum ama kullanmak istedigim icin kullaniyirdum. ekran buyuklugu disinda note2 yi aramiyorum.

• pyr@mid kullanıcısına yanıt
    G2 işlemci olarakda çok iyi o yüzden g2 güzel gelmeye başladı kalem yerine el ile kullanmak da hoş bir his bence
  • quote:

G2 işlemci olarakda çok iyi o yüzden g2 güzel gelmeye başladı kalem yerine el ile kullanmak da hoş bir his bence

Hocam yanlış anlama samsung fan boy felan değilim ama eğer öğrenci iseniz üniversitede derslerde not tutmak için kullananlari gördüm ses kayıt yapan felanda vardı eğer böyle düşüncen var ise note 2 tek geçerim onun dışında g2 farkı atar yani düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Hocam yanlış anlama samsung fan boy felan değilim ama eğer öğrenci iseniz üniversitede derslerde not tutmak için kullananlari gördüm ses kayıt yapan felanda vardı eğer böyle düşüncen var ise note 2 tek geçerim onun dışında g2 farkı atar yani düşünme

Ben mağazada adımı zor yazdım kalemle ince ayari var herhalde not tutmak için falan

• G2 Note 2'yi katlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S-pen kullanmak bencede çok zor aynı şekilde bende kullanamadım o yüzden G2 almayı düşünüyorum ayrıca işlemci ve internet hızında büyük bir fark var
  • quote:

hocam o parmak isine sicak bakmiyorum, kalemden iyi degil, tibben olamaz da.

paint acilip elle yazmak yillardir varolan bir opsiyondu, yeni degil

• pyr@mid kullanıcısına yanıt
    kalem güzel ama G2 özellik olarak çok iyi kaleme gelince bir tane kalem alıp kullanabiliriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.