Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • değmez neden ise şu stabilite olayını bırakın artık ya 4.1.1 ön yüklü olarak geliyor :) S-Pen ve şu iki uygulama açma işi beni etkiledi :) tamam iPhone farklı bir tat veriyor ben de kabul ediyorum. hatta ablamın iPhone u yüzünden iPod touch aldım :)
    Şu uygulama konusuna gelecek olursak harita ve navigasyon Android de daha iyi . Android açık kaynaklı olduğundan arayuzu , klavyeyi değiştirebiliyorsun :) Sadece iOS de paralı olan uygulamalar var :) Bad Piggies, Agent Dash , Whatsapp Messenger, Bütün Angry Birdsler, Fruit Ninja bile paralı ya!!
    Android de paralı olan uygulamaların Apk larını indirip Bedava oynayabilmek mümkün :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence IP5 ile değiştirin app store u bile yeter
  • Belki yardimim dokunur iphonum en guzel tarafi otobusdde ayakta giderken yada araba kullanirken tel elle rahat kullanilmasi benim icin buyuk avantaj 1 neden solemek olursa tek elle kullana bilme olanagi saglamasidir 2. Nedenim uygulama genisligi olurdu ios tercih sebebi 3. Sadece iphone 5 i ve note 2 yi neline al ve dokun kaliye ve agirligi anlarsin bunun bi cok sey sayilir yani note 10 cekirtekde koysa onemli olan o cihazin kullanisligidr bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar araştırıp telefonu almışsınız şimdi birden nerden çıktı ki iphone 5 isteği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan1903

    Bence IP5 ile değiştirin app store u bile yeter

    ikisi arasında kalmış biri olarak iphone 5 kesinlikle daha stabil, uygulama açısından daha zengin ama tabi ki şimdilik. tek elle kullanılabilir ve bence daha şık. ama ben note 2 yi tercih edeceğim büyük ihtimal. tek nedeni ise şarj şarj şarj. note 2 kullananlar pil ömrü yönünden çok memnunlar şarj aletiyle dolaşıp priz aramaktan nefret etmiş ve sırf bu nedenle symbianlı nokiaya geçmiş biri olarak akıllı tefefon alacaksam şarjı 1 günü yoğun da kullansam tamamlayacak yoksa ne yapayım ben o telefonu
  • Merhaba,

    Arkadaşlar konu altındaki malum tartışmaları hayretler içerisinde okuduğumu belirtmek isterim. Merak ettiğim bu tartışmaya taraf olan arkadaşlardan hangisi apple firma ortaklarından, hangisi samsung firma ortaklarından?

    Sevgili arkadaşlar,

    Bizler burada hiçbir markanın ne şirket ortağıyız ne yönetim kurulu üyesiyiz ne de ticari anlamda çıkarlarının koruyucuyuz... Bizler yalnızca son kullanıcılar olarak almış olduğumuz cihazların artılarını eksilerini dile getirerek karşılıklı tecrübelerimizi paylaşmak üzere bu çatı altında toplanmış insanlarız o kadar. Yani kullanmış olduğunuz cihaz markalarının firma avukatlığına girişip tamamen bu doğrultuda -tartışmayı da geçtim- savaşmanız çok anlamsız ve gereksiz.

    Konu altındaki tartışma içerikli mesajlarınızı silmeyeceğim ama bunu suistimal edip tartışmayı sürdürürseniz, bunu sonlandırmak için tartışmanın başladığı mesajdan sona kadar ilgili mesajlar kaldırılacaktır, bilginize.

    Bu mesajım ile birlikte bu gereksiz tartışmanıza son vermenizi rica ediyorum.

    Hepinize iyi forumlar.

    Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Alıntılamayınız, tartışmaya girmeyiniz.




  • Note 2 almadan once ne kullaniyodun Ios andoide gore mukemmel ama note buyuklugu ram ve cekirdegi cekiyo. Ihtiyacina gore sen secmelisin bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone kullanıcısıyım ama iphone 5 hiç yenilikçi bi telefon gelmedi bana. tipini değiştirip tekrar piyasaya sürdüler yazılım olarak ekstra saçma sapan özellik ekleyip kullanıcıya sundular. AppStore ile Google play Store farkı var elbette ama neredeyse birbirine yakınlar. samsungla Apple arasındaki tek fark bana göre yazılım ve ekran. bu ikisini düşünerek kararını ver bence. samsungda bi uyuşmazlık söz konusu her zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Kardes;
    Stabilite, sadelik, İOS ve AppStore palavralarina kesinlikle kulaklarini tika ve elindeki muhtesem cihazin neler yapabildigini arastir ,ugras,uygula ve kiymetini bil..

    İphone u yillarca kullanip sonradan android aşığı olmuş biri olarak sunu diyebilirimki iphone jb siz bir hic,elin mahkum jb yapinca da stabilitedir pil omrudur resmen yerlerde..Jb siz cihaz ise yaramadigina gore iphone da stabiliteyi unutacaksin..

    Sadelik ve ios zaten isin en kotu tarafi..Bir zamandan sonra artik ayni seyi gormekten kusmaya basliyorsun..Hadi hepsini gectim cihazin yapamadiklarindan dolayi isyan noktasina geliyorsun..
    Allah var appstore da kalite app ler oyunlar bolca ama hepsi Boooşşş...O ekranda oyun moyun oynanmaz kardesim..Zaten parmaklarin ekrani kapliyor kisa zaman sonra sikilip oyunu kapatip cikiyorsun..Mobil dunyasinda keyif veren kucuk boyutlu muhtesem oyunlar zaten her iki platformda da artik ayni anda cikiyor..

    Bugun saturn magazasina ugradim iphone 5 i inceledim hatta note2 ve s3 ile yanyana idi yok arkadas ha oyuncak ha iphone 5..Cihazin yuzune bakan yok millet s3 un note 2 nin basinda sirada bekliyo bakan cekilsinde bakalim diye..Her neyse iphone5 in zaten sistemine bakacak birsey yok bildigin ayni ios..Kasa kalitesine baktim sadece rezalet diyorum..Teshir mali olmasina teshir mali ama diger cihazlar piril piril dururken,iphone 5 in aluminyum kasasinda tahrisler,kenarlarinda nokta nokta ezikler mevcuttu..

    Sen sen ol bundan sonra iphone a bulasma sakin


    Aynen katılıyorum.
    Iphone ile ilgili
    - Daha stabil
    - Apple storeda daha çok uygulama var (bir kullanıcı ortalama 10-20 uygulama kullanır en fazla)
    - Oyunlar daha iyi
    - Uygulamalar daha iyi
    - IOS daha iyi
    gibi argümanların hepsi 3-4 yıl öncesinden kalma efsaneleşmiş laflar. Bunlar kalmadı artık. SAMSUNG teknolojide harikalar yarattı, s3 ve note 2 ile.

    Apple hala görünüş ve dizayn olarak daha çekici, bu konuda lafım yok. SADECE BU DOĞRU. Ama diğer telefonların da dizaynı çok hoş.

    - Android her açıdan daha iyi, daha kullanışlı (Yapan google sonuçta), 10 kat daha özellikli. Her ikisini de kullandım biliyorum. IOS hala 5 sene önceki IOS ile aynı, en ufak kişiselleştirme falan hiçbirşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 29 Ekim 2012; 18:27:14 >




  • köküne kadar değer kardeş. Hiç düşünme bile.. Yaşasın IOS!!
  • Note 2yi o zaman keşke almasaydınız çok paranız varsa değiştirin. Yok ben Note 2 yi biraz daha kullanacağım derseniz bence o cihazda sizi 1-2 sene idare eder diye düşünüyorum..
  • Harika bi cihaz diyosun,memnunum diyosun.Ne gerek var değiştirmeye o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz sana buyuk geldi bence yoksa o cihaz kral

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note2 yi bırak sgs2 ve ip5 desen yine sgs2
  • S3'u hanıma verip i4 aldım oyuncak gibi kaldı, zamanında nasıl kullanmışım bunu dedim kendi kendime. Note'ye devam et bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki deger. Samsung nedir ki ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cihaz büyük gelmiyorsa devam et kesinlikle iphone alma büyük geliyorsada s3 al yine iphone alma:) iphone 4 ten s3 e geçmiş biri olarak iphone tam bir fiyasko diyebilirim kesinlikle verilen paranın hakkını veremiyor.Ayrıca bu appstorede benim göremediğim ne var arkadaş? saçma sapan çoçuk oyunlarından başka bir halt göremedim ben kullanırken yada şöyle söyliyim appstorede olupta google playstorede olmayan önemli bir şey göremedim ben.İphone da kullandığım program ve oyunların hepsini şimdi s3 dede kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gstmr

    Bence cihaz büyük gelmiyorsa devam et kesinlikle iphone alma büyük geliyorsada s3 al yine iphone alma:) iphone 4 ten s3 e geçmiş biri olarak iphone tam bir fiyasko diyebilirim kesinlikle verilen paranın hakkını veremiyor.Ayrıca bu appstorede benim göremediğim ne var arkadaş? saçma sapan çoçuk oyunlarından başka bir halt göremedim ben kullanırken yada şöyle söyliyim appstorede olupta google playstorede olmayan önemli bir şey göremedim ben.İphone da kullandığım program ve oyunların hepsini şimdi s3 dede kullanıyorum.

    Ben de günlerce kurcaladım appstore'da hiç bir fark göremedim :) Steve Jobs öyle bir imaj çizmiş ki dillerden dillere 100 sene gider bu :) 100 sene sonra appstorede 50 trilyon uygulama olacak, androidde 40 trilyon uygulama olacak, insanlar hala appstore'da daha çok uygulama var diyecek, bi de iphoneun ekranı daha hassas efsanesine inanacak. Gerçi işin espirisi bu, 100 sene sürmez, bu gidişle 2-3 seneye Samsung Apple'ın havasını iyive söndürecek. Zaten bu sene söndürdü bayaa...




  • Note 2 kötü cihaz. Ara sıra donmalar oluyor. iPhone'a geçmeye değer bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDamned

    Note 2 kötü cihaz. Ara sıra donmalar oluyor. iPhone'a geçmeye değer bence.

    ayıptır ya ayıp
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.