Şimdi Ara

NOT Sistemiyle ilgili Yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DD not geçermi. Bu konuyla ilgili ögrenci işleri bile dogru düzgün bilgi vermiyor. Bu sene 3 tane dersim kaldığı için mezun olamadım. Bir arkadaşım 1 tane DD dersi vardı daha sonra bu arkadaş o dersi sistsmi tekrar kontrol etmiş ve DB olarak geçirmişler. Arkadaş ta bana söyle dedi eğer ortalaman 2.50 üzeriyse ve tek bir dersin kaldıysa geciyorsun halbuki ben öğrenci kitapcğını uzunca okuduktan sonra gördüm ki not ortalaması 2.00 yazıyor. Aslnda adam da pek bilgi vermedi. Hem kendi bası agrır gibisinden. Şimdi benim sorum benim ortalamam tuttuktan sonra bu 3 dersi DD ile geçebilirmiyim Çünkü GNO 2.00 üzerinde. Ama dersler ff. Burada Yazdıklarım Namık Kemal Üniversitesi için geçerli lütfen bilen biri bir acıklık getirebilirmj şu konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 5 Ağustos 2013; 22:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UPDULLAH
  • Yardım lütfen
  • 3) Bir dersten başarılı sayılabilmek için başarı notunun en az CC olması gerekir. Ancak, genel not ortalaması (GNO) BA ve üzerinde olan öğrenciler, DD başarı notu ile de başarılı sayılır ve başarı notu, katsayısı 2.0 olmak üzere DB olarak not belgesine geçirilir. Ödev ve uygulamaların önem kazandığı derslerde; bu çalışmaların ara sınav notunu hangi oranda etkileyeceği, ders niteliğindeki laboratuvar ve proje derslerinde yarıyıl veya yıl içi başarı notunun nasıl belirleneceği ve başarı notuna etki oranı ilgili kurul tarafından belirlenerek ilan edilir. Tek ders sınavlarının sonuçları, başarı notu olarak kabul edilir ve değerlendirilir.

http://oidb.nku.edu.tr/NAMIKKEMAL%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0%C3%96NL%C4%B0SANSVEL%C4%B0SANSE%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M-%C3%96%C4%9ERET%C4%B0MY%C3%96NETMEL%C4%B0%C4%9E%C4%B0/0/s/3940/4038

• quote:

Orijinalden alıntı: 1024

3) Bir dersten başarılı sayılabilmek için başarı notunun en az CC olması gerekir. Ancak, genel not ortalaması (GNO) BA ve üzerinde olan öğrenciler, DD başarı notu ile de başarılı sayılır ve başarı notu, katsayısı 2.0 olmak üzere DB olarak not belgesine geçirilir. Ödev ve uygulamaların önem kazandığı derslerde; bu çalışmaların ara sınav notunu hangi oranda etkileyeceği, ders niteliğindeki laboratuvar ve proje derslerinde yarıyıl veya yıl içi başarı notunun nasıl belirleneceği ve başarı notuna etki oranı ilgili kurul tarafından belirlenerek ilan edilir. Tek ders sınavlarının sonuçları, başarı notu olarak kabul edilir ve değerlendirilir.

http://oidb.nku.edu.tr/NAMIKKEMAL%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0%C3%96NL%C4%B0SANSVEL%C4%B0SANSE%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M-%C3%96%C4%9ERET%C4%B0MY%C3%96NETMEL%C4%B0%C4%9E%C4%B0/0/s/3940/4038

Yani bu demek oluyor ki derslerden geçiyorum dimi?

• UPDULLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: 1024

3) Bir dersten başarılı sayılabilmek için başarı notunun en az CC olması gerekir. Ancak, genel not ortalaması (GNO) BA ve üzerinde olan öğrenciler, DD başarı notu ile de başarılı sayılır ve başarı notu, katsayısı 2.0 olmak üzere DB olarak not belgesine geçirilir. Ödev ve uygulamaların önem kazandığı derslerde; bu çalışmaların ara sınav notunu hangi oranda etkileyeceği, ders niteliğindeki laboratuvar ve proje derslerinde yarıyıl veya yıl içi başarı notunun nasıl belirleneceği ve başarı notuna etki oranı ilgili kurul tarafından belirlenerek ilan edilir. Tek ders sınavlarının sonuçları, başarı notu olarak kabul edilir ve değerlendirilir.

??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edin hüloğ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.