Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
1
Favori
107.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.sınavlar açklandı ama not aralığı veya sınıf ortalaması açıklanmadı.Açıklamayacaklarmı?
  • selam, arkadaslar aof.nın sıtesındekı not hesaplayıcısının dogrulugu hakkında ne dusunuyorsunuz?
  • GENEL NOT ORTALAMALARINA BAĞLI DERS GEÇME DURUMLARI

Güz dönemi Genel not ortalaması 2,00 Bahar dönemi Genel not ortalaması 2,00
    Bu durumda öğrenci FF harici her iki dönem tüm derslerden geçer.

Güz dönemi Genel not ortalaması 1,80 Bahar dönemi Genel not ortalaması 2,00

Bu durumda öğrenci FF harici tüm her iki dönemde de ve güz de koşullu geçtiği derslerden geçer.

Güz dönemi Genel not ortalaması 2,00 Bahar dönemi Genel not ortalaması 1,70

Bu durumda öğrenci FF harici güz döneminde tüm dersleri geçer.Bahar döneminde FF harici CC ve üstü derslerden geçer.CD DC DD derslerinden geçmesinin koşulu 2013 2014 güz döneminde genel not ortalaması 2,00 a yükseltme şartı ile geçer.Genel ortalaması 2.00 a seneye güzde yükseltemezse CD DC DD derslerini seneye baharda tekrar alacaktır.

Güz dönemi Genel not ortalaması 1,80 Bahar dönemi Genel not ortalaması 1,70

Bu durumda öğrenci FF harici CC ve üstü dersleri geçer.Seneye Güz döneminde CD DC DD derslerini tekrar eder.Bahar döneminde CD DC DD derslerinden geçmesinin koşulu 2013 2014 güz döneminde genel not ortalaması 2,00 a yükseltme şartı ile geçer.Genel ortalaması 2.00 a seneye güzde yükseltemezse CD DC DD derslerini seneye baharda tekrar alacaktır.

• Arkadaslar lütfen yardimci olun . 1. Dönemden 1 FF dersim var 1 CD 1 DC dersim var . Digeri okey . 2. Donemde 2CD 1DC var

1. Donem ortalamam 1.83
    2. Donem ortalamam 2.63

1. Donem genel ortalamam 1.73
    2. Donem genel ortalamam 2.3

Şimdi ben ikinci dönemdeki girdiğim derslerin hepsinden geçtim mı ? 1. Dönemdeki cd DC olan derslerden kaldım mı geçtim mı ?
     NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal örgün 2 yıllık okuyorum güz dönemi genel ortalama 1.90 ve 1 tane zayıfım var bahar döneminde 7 tane dersim var genel ortalama 2.00 buldurmak için kaç tane dersten gecmem gerekiyor örnek: 3 akts'lik ders aa 4.00 4 akts'lik dersten 2.00 gecsem ve diğerlerini koşullu gecsem 2.00 bulurmu arkadaşlar yardım edermisiniz
  • gorkem_grk kullanıcısına yanıt
    ba olan iktisatı 1 geçmiş hepsinden kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 16 Şubat 2014; 11:55:41 >
  • Benim merak ettiğim bisey var ben önlisans okuyorum 2. Yilimdayim ilk senede CD notlarim vardi ama bahar döneminde genel ortalama 2 bin altindaydi o derslerden kaldimmi yoksa 2. Senenin not ortalama simi önemli?

• merhaba
    2012-2013 güzde uyarı
    2012-2013 baharda tekrar
    2013-2014 güzde tekrar yazıyor..
    ama tekrarı tıklayın iki dönem üst üste gno 2.00 olmadığından tekrar yazıyor
    gno:1,95 şimdi ikinci dönem gno:2.00 olursa
    güzde koşullu olan derslerimden geçebilirmiyim...
    geçersen seneye güze tek ders kalacak ....
  • Bilen varsa cevaplasın çok iyi olur, ilk dönem 3.30lardaki ortalama ikinci dönemle 3.60lara çekilirmi , tabi çalışmaya vs baglı da ikinci dönemin degiştirici bir yanı varmı ortalama hesaplanırken , onu ögrenmek istiyorum

• arkadaşlar şuan 1. dönem notlarım bunlar gno:1.90 toplam kredim 30 sorum şuan bütlere girmeme gerek var mı yoksa 2. dönem notlarımda gno 2 ve üstü olursa geçebiliyomuyum asıl öğrenmek istediğim şuan benim durumum nedir ?
     NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA
  • arkadaşım, maalesef büt yok.

koşullu geçebilmen için, GNO en az 2.00 olmalı.

FF aldıklarından ise direk kalırsın.
  • http://hizliresim.com/ao2Z6R

arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen yardıma ihtiyacım var.
    resimde notlarım var. şimdi ben derslerin hangilerinden geçtim veya kaldım :( bilemiyorum yoksa hepsinden kaldım mı hiç geçemedim mi aklım allak bullak

YIL DÖNEM ORT. GENEL NOT ORT.
    2014 = 1,800 1,780 Tekrar

• bu duruma gore gectmmi kaldmmi ne oldu

• gizem06gizem G kullanıcısına yanıt
    DD ler koşullu geçer bahar döneminde gno 2.0 üstü olursa o dersleri geçersin .
  •  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

Hocam banada bir yorum yapabilir misiniz ? 2. dönem not ortalaman 2.20 olursa geçersin dediler doğru mudur ?
  • FF den kalmışsınız

bahar döneminde gno 2.0 ve üstü olursa D leri geçersiniz.

gno 2.0 nin altında olursa D leri seneye tekrar alırsınız .
  • Arkadaşlar benim sonuçlara da yorumda bulunurumsunuz.
    *Kayıt yenilerken ne yapmam lazım.
    *Bu FF notlarım ne olacak.
    *Benim bu sene mezun olabilmem için ne yapmam lazım.

Teşekkürler.

• Teşekkür ederim açıklama için öncelikle. Yani bu durumda DDlerden kaldım mı? 6 ders var CC ve CBlerden geçmiş mi oluyorum? Ortalamamın 1.80 olmasından dolayı CB ve CCden de mi kaldım GNO 1.80 donem sonu. Hangilerinden geçtiğimi bilmem gerek :)
  • gizem06gizem G kullanıcısına yanıt
    C olan 4 dersten geçtin bir daha karşına gelmeyecek her koşulda geçiyor .

D olan 2 dersin ise bahar döneminde gno 2.0 olunca koşullu geçmiş olacaksın.

eğer gno 2.0 altında olursa o zaman D leri seneye bir daha almış oluyorsun sistem böyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Şubat 2015; 17:26:18 >
  • serk1984 kullanıcısına yanıt
    3 ders ff kalmışsınız seneye o dersler tekrar olacak

4 ders iyi geçtiniz.

1 dersiniz D gno 1.92

bahar dönemi gno 2.0 ve üstü olursa D olan dersinizden de koşullu geçersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.