Nostaljinin büyük kaybı: Alkışlarla Yaşıyorum kapandı Nostalji severlerin üzüldüğü bir haber geldi. Alkışlarla Yaşıyorum yaşadığı maddi zorlukla sonrası kapanma kararı aldı. Bir devrin yükselen yıldızı neden bu kadar zor zamanlar yaşadı? Asıl Satılınca olanlar olmuştu Popüler hale gelince yatırımcıların dikkatini çekti haliyle. Bir şirket tarafından satın alındı. Bana göre sonun başlangıcı böylelikle başladı. Artık kaliteli içerikler yerine ‘tık alma’ kaygılı içerikler yüklenmeye başlandı. Kullanıcılar da yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Troller de doluştu siteye. Gerçi troll de değildi çoğu. Trollemek ayrı terbiyesizlik ayrı bir şeydir, bunların çoğu terbiyesizdi. ‘Çoluk çocuk’ şaka yaptığını sanıp kaliteli insanları daha da uzaklaştırdı siteden. Haliyle sıkıntılar daha da büyüdü. Telif başlarına dert oldu Türkiye Lokasyonlu Bir Site Olduğu İçin En büyük sıkıntıyı telifler yüzünden yaşadılar. 2013’te telif haklarının sert şekilde uygulanması neticesinde içerik sıkıntısı yaşanmaya başladı. Eski içerikler, içinde benim yüklediklerim de var sık sık silindi mecburen. Aslında kendilerini ünlü yapanlara savaş açmıştı birçok kişi. Bu kadar olumsuzluk arasından sıyrılmak da lazım. Kalbimde hep güzel bir yeri olacak Alkışlarla Yaşıyorum’un. Eşsiz yorumları, komik videolarını, viral olan kareleri hep orada gördüm. Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu, Artiz ne arar la bazarda, Kanala düşen dayı hep Alkışlarla Yaşıyorum’un bizlere armağanıydı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 24 Temmuz 2020; 13:31:5 > |
Alkışlarla Yaşıyorum'un Nostaljik Kaybı: Alkışlarlayasiyorum.com Kapandı
Geçtiğimiz günlerde, nostaljik bir kayıp yaşandı. Türk televizyon tarihinin en sevilen programlarından biri olan "Alkışlarla Yaşıyorum", yayınlandığı platform Metacafe'nin kapanmasıyla birlikte sona erdi.
"Alkışlarla Yaşıyorum", 1995-2005 yılları arasında yayınlanan ve Türk toplumu için önemli bir kültür mirası haline gelen bir yarışma programıydı. Programda yarışmacılar, alkışlarla motive olarak şarkı söylüyor ve dans ediyordu.
Metacafe'nin kapanmasıyla birlikte programın tüm bölümleri platformdan kaldırıldı ve izleyiciler için erişilemez hale geldi. Bu durum, programın hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Ancak, alkislarlayasiyorum.com gibi bazı hayran sitelerinde programın arşiv bölümlerinin bulunabildiği belirtiliyor.
"Alkışlarla Yaşıyorum"un kapanması, Türk televizyon tarihinde bir dönemin sonunu simgeliyor. Program, birçok insanın çocukluk ve gençlik anılarında yer etmiş ve Türk kültürüne kalıcı bir katkı sağlamıştır.