Şimdi Ara

nortonu devre dışı nasıl bırakıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Artık internete daha az bağlanıyorum.Duyduğuma göre norton programını devre dışı bırakınca performans artışı oluyomuş.Live update filanda hepsini kapatmak istiyorum.Nereden yapabiliriz?

Bir de bilgisayarı her açtığımda bağlantı soruyor.Bilgisayarda ad aware kurulu ve dialler için söylenenleri yaptım.Bilgisayarı bu programla temizledim ama her açılışında bağlantı soruyor gıcık oıluyorum bunu da nasıl kapatacağımızı yazarsanız sevinirim

saygılar sevgiler

• başlangıçtan her ikisinide kaldırabilirsin ve nortonun opsiyon bölümüne bak update için
  • başlat menusunden çalıştır veya run ı seç
    orada msconfig yaz
    başlangıçta çalışan programları görürsün oradan nortonu ve adaware i çentikten kaldır
  • win2000 kullanıyorum msconfig komutu geçersiz.Acaba hangi komutu girmem gerekiyor?
  • çalışması lazım gbi geldi abi msconfig eminmisin MSCONFIG dene birde
  • valla sürekli kapatılır mı bilmiyorum, ama norton'un sağ alttaki simgesine sağ tıklayıp "disable auto-protect" dersen kapatabilirsin.
  • yak valla msconfig çalışmıyo.win2000 kullananlar annatmazmı durumu aslında topic acmaklazım ama... şimdilik johnynin dediğini yapak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win2k da msconfig exe si yok ne yazık ki

başka bir sistemden kopyalıyıp system klasörüne atıp kullanabilirsin... ama bence yapma çünkü o senin güvenliğin için ve net performansını çok az etkiler(bilgisayarın yeterince güçlü olduğunu varsayıyorum) 5 kb yerine 4.9 kb ile çekersin..
  • program merkezinde startup manager 1.5.2.25 diye bir program var hemen gir görürsün.bilgisayarın açılışına yüklenen programları oradan görüp kapatabilirsin .tam senlik gibim geldi bana.msconfig görevini görüyor bir şekilde
  • bağlantıyı sormasının sebebi başka bir programda olabilir.örneğin icq bağlantı kurmaya çalışabilir.bağlantıyı isteyen hedefi baq önce.
  • Arkadaşlar bendede şöyle bir sorun var nortonu devre dışı bıraktım ama biligisayarı her kapatıp açtığımda norton aktif duruma geliyor bi türlü nedenini anlayamadım cavap yazarsanız sevinirim.
  • adrabdin beni geçmişe götürdn dost. birzamanlar böle pragram ayrıntılarını çok önemserdm. hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savanam -- 9 Kasım 2014; 14:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.