Şimdi Ara

Norton virüs silemiyorum acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşlar Norton Antivirüs programını kullanıyorum sistemi komple tarattım
    yüksek riskli virüsler buldu bunları nasıl silebilirim bilen varsa bir yardım etsin acill

• Norton deneme sürümümü yoksa sadece tarama yapan versiyonu mu kullandığınız? Bir seferlik tarama yaptırıp temizlemekse amacınız Kaspersky Virus Removal Tools işinizi görür;
    http://www.softpedia.com/progDownload/Kaspersky-Virus-Removal-Tool-Download-90524.html
  • Güvenli moddan başlatıp deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eguf

Norton deneme sürümümü yoksa sadece tarama yapan versiyonu mu kullandığınız? Bir seferlik tarama yaptırıp temizlemekse amacınız Kaspersky Virus Removal Tools işinizi görür;
    http://www.softpedia.com/progDownload/Kaspersky-Virus-Removal-Tool-Download-90524.html

Norton antivirüs kullanıyorum taradım 16 yüksek riskli virüs buldu ama nasıl silecem
  • Bu Nortonun ayarları ile yapabileceğiniz birşey değil ya Lisansınız yoktur ya da Norton bulduğu virüsleri silememektedir! Yukarda da yazdığım gibi Kaspersky Virus Removal Tools'u indirip bir tam tarama yapın belirttiğiniz virüsleri bulup silebilirseniz size önerim Norton yerine başka bir Antivirüs düşünün!
  • quote:

Bu Nortonun ayarları ile yapabileceğiniz birşey değil ya Lisansınız yoktur ya da Norton bulduğu virüsleri silememektedir! Yukarda da yazdığım gibi Kaspersky Virus Removal Tools'u indirip bir tam tarama yapın belirttiğiniz virüsleri bulup silebilirseniz size önerim Norton yerine başka bir Antivirüs düşünün!

Saol kardeşim şimdi dedğin kasperskyi deniyecem ama bunlara yüksek riskli virüs diyo
    karspesky bunu siler mi?
  • Ben bu şekilde birçok virüs temizledim sizde temizlersiniz tahminimce!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben bu şekilde birçok virüs temizledim sizde temizlersiniz tahminimce!

İyi güzelde bu nerden indiriliyo ilk defa böyle bir site görüyorum
  • "External Mirror 1 " yazan yere tıkla başlar inmeye!
  • quote:

"External Mirror 1 " yazan yere tıkla başlar inmeye!

İnan ona tıklamıştım ama inmedi şimdi tıkladım indi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.