Şimdi Ara

Norton Security 5 cihaz 89.99 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 den beri norton kullanıcısıyım yakından takip ederim yılbaşına özl yaptılar kendi sitelerinde bulabilir isteyenler

http://buy-static.norton.com/norton/ps/bb/3up_ns1_ns_nsbu_tr_tr_largo_notw_brnf.html?om_sem_cid=hho_sem_sy:tr:ggl:tr:e|kw0000004480|53833996162|c&country=TR

Norton internet security ve 360 artik satilmiyor.Norton bunlari security adi altinda topladi ve yeni bir ara yuzle veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 13 Aralık 2014; 11:19:00 >

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97941627

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Norton Internet Security geliştirlmeyen, yaşam dönsünün sonuna gelmiş ve özellik olarak Norton Security'e göre çok daha alt sınıf bir programdır. Norton Security ile beraber Norton size %100 virüs temizleme garantisi verir. Arkadaşa sert çıkmadan önce biraz araştırın bu bilginin aynısını o başlığada yazdım kimse umursamadı. Gidip pentium core duo bilgisayar almak gibi düşünebilirsiniz, yine işinizi görecektir ancak artık piyasadan silinmek üzere üretilmeyen donanım gibi NIS serisi. Norton ne satsam kar olarak bakıyor o seri için. O yüzden fiyatlar bu şekilde ancak 2016ya kadar sanırım virüs database update alacak.

Ayrıca Norton Security Ruble üzerinden sipariş verilirse 55TLye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 12 Aralık 2014; 18:03:20 >

¯\_(ツ)_/¯
  • Hiçbir anti virüs programı %100 koruma sağlamaz.. Ayrıca anti-virüs programına para da verilmez... Geçenlerde AVG İnternet Security için 4 yıllık key mevcuttu forumda.. Ki iş de görür, Avg.. Güvenlik duvarı da bulunur.. Hee tam anlamıyla güvenlik sağlar mı hayır, norton da sağlar mı kesinlikle hayır..

Mesela şu ttnet fatura olayına gelen virüsü ne Norton, ne Avg ne de Trend Micro gibi yüksek güvenlik sunan antivirüsler yakalayabildi, o linke tıklayıp dosyayı çalıştıran onca kullanıcı virüs yedi..

Sözün özü antivirüslere para vermek yerine, güvenlik duvarı olan bir antivirüsü bu forumdan kampanyalı bir şekilde kullanmak en mantıklısı..
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Avira ve kaspersky haricindekileri önermem

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Orijinalden alıntı: cohannan

Avira ve kaspersky haricindekileri önermem

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Avira Win 8.1 ile stabil bir şekilde uyumlu değil hocam.. Bu sebepten windowsun bu sürümünü kullananların yüklemesini pek önermem.. Ki bu konuda bir çok şikayet mevcuttur sitelerde..

Ayrıca avira pop-up'larında da bir süre sonra gına geliyor, bilmiyorum pro versiyonunda bu sorun var mıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Norton Internet Security geliştirlmeyen, yaşam dönsünün sonuna gelmiş ve özellik olarak Norton Security'e göre çok daha alt sınıf bir programdır. Norton Security ile beraber Norton size %100 virüs temizleme garantisi verir. Arkadaşa sert çıkmadan önce biraz araştırın bu bilginin aynısını o başlığada yazdım kimse umursamadı. Gidip pentium core duo bilgisayar almak gibi düşünebilirsiniz, yine işinizi görecektir ancak artık piyasadan silinmek üzere üretilmeyen donanım gibi NIS serisi. Norton ne satsam kar olarak bakıyor o seri için. O yüzden fiyatlar bu şekilde ancak 2016ya kadar sanırım virüs database update alacak.

Dikkatini cekerim verdigim link norton internet security degil norton security olarak geciyor.Norton artik kendi sitesinden internet security ve 360 i satmiyor hepsini security adi altinda topladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • norton kasıyo

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

Dikkatini cekerim verdigim link norton internet security degil norton security olarak geciyor.Norton artik kendi sitesinden internet security ve 360 i satmiyor hepsini security adi altinda topladi

Yazdığımı bir daha okuyun isterseniz. Kime cevaben olduğuna bakın onun mesajını okuyun.

¯\_(ツ)_/¯

• Pardon sizinde demek istediginiz bu securitynin nis den daha iyi olduguymus ben yanlis anlamisim

Birkaç ay önce sadece adı değişti diye ultra süper muhteşem bir program mı oldu? Norton Internet Security, Norton Security; Norton 360 da Norton Security with Backup oldu. Norton Antivirus artık yok. Internet Security çok daha alt sınıf programmış, arkadaşım saçmalama, Norton Internet Security'nin versiyonu 21, yeni çıkan Norton Security'ninki 22 bir versiyon ilerledi diye eskisi hemen alt sınıf mı oldu? %100 temizleme garantisi hikayesi de ayrı bir komedi zaten. NIS serisi hala üretiliyor, 22. versiyonunun adı Norton Security oldu. 2016'dan sonra update alamama nerede yazıyor ben göremedim, öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama olursa da süren aboneliği kapatamazlar, yeni versiyona geçirmek mecburiyetindeler. Ben 2011 versiyon keyini 2014'te kullandım, ben denemedim ama 2014 versiyonu 2015'te de çalışabilir, çalışmasa da hiç problem değil sırf adı değişti diye bu kadar fazla para vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Birkaç ay önce sadece adı değişti diye ultra süper muhteşem bir program mı oldu? Norton Internet Security, Norton Security; Norton 360 da Norton Security with Backup oldu. Norton Antivirus artık yok. Internet Security çok daha alt sınıf programmış, arkadaşım saçmalama, Norton Internet Security'nin versiyonu 21, yeni çıkan Norton Security'ninki 22 bir versiyon ilerledi diye eskisi hemen alt sınıf mı oldu? %100 temizleme garantisi hikayesi de ayrı bir komedi zaten. NIS serisi hala üretiliyor, 22. versiyonunun adı Norton Security oldu. 2016'dan sonra update alamama nerede yazıyor ben göremedim, öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama olursa da süren aboneliği kapatamazlar, yeni versiyona geçirmek mecburiyetindeler. Ben 2011 versiyon keyini 2014'te kullandım, ben denemedim ama 2014 versiyonu 2015'te de çalışabilir, çalışmasa da hiç problem değil sırf adı değişti diye bu kadar fazla para vermem.

Nis, Norton Security Norton 360 ise Norton Security with backup oldu ha

Ben size şöyle örnek vereyim ozaman Windows vistadan beri kernel versiyonu 6 sadece 6.1 6.2 6.3 gibi devam etti. Versiyon numarası bir çok şeyi değiştirebilir veya değiştirmeyebilir. Norton sırf siz daha iyi olduğunu düşüneceksiniz diye 0dan versiyon ataması yapmaz. O mantıkta gidip 1 versiyonunu kullanın ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 13 Aralık 2014; 14:48:23 >

¯\_(ツ)_/¯

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Pek yakından takip etmiyorsun galiba.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97941627

Norton Security 5 bilgisayara kadar yüklenebildiği için 5 kişi bulunduğu takdirde 18 tl oluyor daha 3 gün önce nortonu arayıp konuyu sordum istediğiniz 5 aygıta yükleme imkanı var 5 pc de olabileceğini söylediler 3 senedir norton 360 kullanıyordum bu sene tekrar alacağım bu sene lisansım bitince kaspersky denemek istedim belki nortonun atladığı vardır birinin bulamadığını diğeri bulur belki diyerek tam sistem tarattım sonuç bir tane bile sorun çıkmadı alttaki arkadaş nortonun kasdığını idda etmiş ben 3 snedir kullanırım sistemi yavaşlattığını daha görmedim zaten oyun veya uygulamalarda uyku moduna kendisi giriyor benim için en önemlisi aradığım sıra sizi baştan savıp yollamıyorlar kendi bilgisayarları gibi ilgileniyorlar siz tamam yeter demeden telefonu kapatma yolları aradıkları yok ilk aramamda sorun çözülmesine rağmen kaldıki ben değil onlar aradı daha ne tür yardım edebileceklerini sordular bu benim için önemli bir unsur güven vermeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 24 Aralık 2014; 12:13:56 >

• i.y4114 kullanıcısına yanıt

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.