Şimdi Ara

Norton Internet Security GÜNCELLEME YAPMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 17 gündür güncelleme yapmıyor. Live update e tıkladığımda ise LiveUpdate sunucusuna bağlantı kurulamadı. Lütfen internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor.

İnternet bağlantımda sorun yok. Autofiz açınca da destek web sitesine yönleniriyor ve elle güncellemek zorunda kalıyorum. Host dosyasında da bir şey yok. Nasıl düzeltebilirim acaba?

• program orjinal ise (yani satın aldıysan) norton ile irtibata geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 26 Temmuz 2012; 13:07:53 >
  • Muhtemelen orj. olmadığını düşünüyorum Norton'un eğer orjinal değilse crack yapmışsındır muhtemelen önceden o crack'i tekrar ara bul derim bence eğer orjinalse evet arkadaşın dediği gibi norton ile irtibata geç yardımcı olmak zorundalar zaten hallolur işin :) Ama kaldır sıfırdan kur bi derim ben(orj. degilse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinoLexTazy

Muhtemelen orj. olmadığını düşünüyorum Norton'un eğer orjinal değilse crack yapmışsındır muhtemelen önceden o crack'i tekrar ara bul derim bence eğer orjinalse evet arkadaşın dediği gibi norton ile irtibata geç yardımcı olmak zorundalar zaten hallolur işin :) Ama kaldır sıfırdan kur bi derim ben(orj. degilse)

Hocam program orijinal. Bi abim laptop alırken satın almış. Bana verdi ben de kurdum. İletişime de geçtim destek sitesi ile 0800 lü acayip bir numara verdiler. Arayınca yanlış bir numara çevirdiniz dedi. Benim de kafam attı kaldırdım programı. Şimdi avast yükledim bedava versiyon. Kafam rahat en azından.
  • Keşke öyle yapmasaydın internetten canlı destek falan bulabilirdin belki :/ Norton Türkiye sayfası da var oradan türkçe numara bulup arayabilirdin unutma orj. anti-virüs programları her zaman daha iyi sorun çıktığında halletmesi kolay :) Ama avastta pek iyi değil ben memnun değilim açıkcası o programdan Ama umarım sen kalırsın
  • Hocam cd bendeymiş bugün şans eseri buldum. Tekrar yükleyince düzelecek mi bakalım.
  • %50 şansın var tabi dileğimiz düzelmesi yönünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.