Şimdi Ara

Norton Internet Security Alıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç pc için 95 tl yıllık ücret bana çok uygun geldi. Kullananlar varmıdır ? Aynı seviyede ücretli başka önerilecek program varsa önerilerinizi dinleyebilirim. İnternet bankacılığı vs için kullanılacak bu sebeple ücretsiz yazılım önermeyin lütfen.

Birde Internet Security ile 360 arasında pek bir fark göremedim 35 lira fazla vermeye değermi 360 için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 20 Kasım 2011; 10:31:47 >

• Norton gerçekten güzel, ben 3 senedir kullanıyorum memnunum, 360 gereksiz bence Internet Security iyidir
  • Security aldım, teşekkür ederim yorumun için. Bir şey sormak istiyorum bu Identity Safe güvenlimidir. Yani şimdi şifreleri kredi kartlarını filan kaydediyor ama onları internette bir yere değil makinemde bir dosyaya kaydediyor. Makineyi çaldırırsam, içindeki dosyayı açıp alamazlarmı ?
  • Identity safe şifresi var onu bilmeden o özelliği ve içindekileri kullanamazsın, öncelikle şifrenle oturum açıyosun çalanlar da şifreyi bilmek zorunda. O kredi kartlarını vs kendi doldurmaya yarıyo yani klavyede kart numaranı yazmamanı sağlıyo böylelikle keylogger falan varsa onlardan zarar görmemiş oluyosun. Ben kredi kartı olayını kullanmıyorum ama sitelerdeki otomatik doldurma olayını kullanıyorum bir de mesela bilgisayarımda şifrelerimi Identity Safe'in notlar bölümüne yazdım hepsini, unuttuğum zaman bakıyorum o şifreli not özelliği güzel oluyo benim için.
  • Nis kesinlikle en iyisi hayirli olsun hocam :)
  • Norton İnternet Sec. ile 360 arasında ciddi farklar vardır. Ben son 2 yıldır 360 kullanıyorum. Daha öncesinde ise uzun süreli İnt. Sec. kullanıcısıydım.

Her iki ürünün özelliklerini de iyice inceledikten sonra işine yarayan özelliklerin çoğu (veya hepsi) hangisinde ise o tercih edilmelidir derim. Ben yedekleme, vs. özellikleri için 360 almıştım.

Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakar -- 21 Kasım 2011; 11:26:07 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar yalnız bu identity safe olayına nedense halen güvenemiyorum. Birde şifreli not dan bahsetmisşin ama onu bulamadım ben. 360 bana pek gerekli değildi belki seneye onuda denemek için ona geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim nis kullanan arkadaşlar nis zaten kendisi virüs felan dediler ... Ben nortona pek güvenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

benim nis kullanan arkadaşlar nis zaten kendisi virüs felan dediler ... Ben nortona pek güvenmiyorum.

:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.