Şimdi Ara

Norton ghost yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Norton ghost ile yedeklediğim image'ı usb diske atıp daha sonra geri yükleyebilirmiyim? yani usb den görebilirmi? veya dvd mi yapmam lazım?

• 2gb lık bi usb bellek al. 1gb yedeğin için yetersiz kalır..4gb ı da bazı bioslar görmüyor.

bunu HP USB disk Storage Format Tool 2.0.6 ile FAT türünde biçimlendir herhangi bir volume ismi ver ama 8 harften fazla olmasın..(sorun çıkarmaması açısından)

aşağıda benim eklediğim linkteki dosyayı indir ...

http://www.4shared.com/file/197114091/c6ed776b/Ghost_baslangic_Flash_Diski.html

Bu zip içerisinde 4 parça dosya var
    1.)Ghost.exe Dos için... ve +++
    quote:

2.)COMMAND.COM
    3.) IO.SYS
    4.) MSDOS.SYS
    bu üç dosyayı göremeyebilirsin..

Herhangi bir klasörde Araçlar>> Klasör Seçenekleri >Görünüm >> Gizli dosyaları göster i seç.ve Korunan işletim sistemi dosyalarını göster tıkını kaldır

4 dosya görünür halde olduğu zaman kopyala ve Flash diskine yapıştır.
    + Sistem yedeğin olan .GHO uzantılı dosyayı da Flash belleğe yapıştır.

Bios tan boot ayarlarından USB belleğini seç

kaydet ve restart çek
    boot ettiğinde boş bi sayfa gelecek siyah ekranda
    C:\ diye (burda gözüken C normal C sürücüsü değil USB belleğindir.USB belleğinden boot ettiğin için....)
    Ghost yada Ghost.exe yaz. (C:\Ghost.exe)

Ghost açılınca Local >>Partition >>From İmage den USB belleğindeki GHO uzantılı dosyayı seç ..

Dostaki Ghost ta Mouse kullanamayabilirsin.. seçenekler arasında dolaşmak için Tab , Space , Shift+Tab,Ok Tuşları ,Enter ve Esc tuşlarını kullan..
    Tab ileri gitmede Shift+Tab geri gitmede işine yarayacaktır.

Not: Klasör seçeneklerinde ki Korunan işletim sistemi dosyalarını göster tıkını eski hale yani tıklı hale getirmeyi sakın unutma!!!!

yoksa yanlışlıkla C: den yanlışlıkla önemli bi işletim sistemi dosyasını silip sistemini çökertebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.