Şimdi Ara

Norton ghost yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ghost alıcam nortonla direkt ama burdaki usb uyarısı nedir usb nın yadda başka bıseyın calısmaması durumu olurmu? resımlı anlatım var ama uyarı var burda direk alacakmıyım? yuklerkende guvenlı kıpdemı yuklerız yoksa normal acılıstamı ?

http://img412.imageshack.us/my.php?image=image023us1.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 24 Aralık 2006; 3:17:42 >

• Bunun boot olabilen versiyonunu kullan.Dos altından imaj al. boot olanı direk ghostu açıyor.
  • farkı nedır dosdan yada boyle masaüstünden
  • Ok de geç orayı şayet ben öyle yapıyorumm

Not: sorumluluk sana ait

...:::İyi Günl€r:::...
  • sorun cıkartıyormu geri yuklerken merak ettım
  • Dostum Bence sen windows tan uğraşma .Zaten işlemleri dos modunda açıp yapıyor.
    Heşeyini otomtiğe bağla . Şahsen ben kendi oluşturdugum disketi takıyorum elimi hiç bulaştırmadan o kendi işini tamamlıyor.
    Parametre kullamayı bilmeyenler için Hazırladığım diketi isteyene gönderebilirim...
  • dos bılmıyorum dostum..boyle kolay geldi. sorun yada farkı varmı windowsdan alınca? fark yoksa süre fazla sürerse fılan sorun degıl
  • beyler ben töbe ettim ghost kullanamktan. başımı 2 defa belaay soktu az kalsın işten kovulacaktım. bende 2 kez ghost çaktı ve çok zor durumda kadlım hemde boot verdiyonunu kullandım bence bilgisayarda önemli veriler ve programlar varsa kesinlikle kullanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.