Şimdi Ara

Norton Ghost 15 Boot Cd nasıl oluşturuluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce norton ghost (eski sürümleri) ve acronis kullandım.Pc ye norton ghost 15 kurdum ve yedeğini aldım fakat boot cd oluşturamadım nerden oluşturuluyor acaba?

• Bende kurdum geri yükleme noktası oluşturdum.Ama dvd ye dökemedim.Recovery dvd nasıl yapılacak?
  • Boot cd si kurulum cd siyle aynı olması lazım ama olmuyor açılışta tanımıyor cd yi.
  • aynı sorunla bende karsılastım.. boot ile dos'dan baslama yapmıyor.. bilen birileri varmı acaba?
  • Bilen kimse yokmu acaba...
  • Bugunlerde bu program ile uğraşıyordum . Google searchde bu başlığıda incelediğimde , konu ile ilgili bbulduklarımı burdanda paylaşıyım istedim. zamanı gelir bakrsınız biri daha benim gibi arayınca cevabını bulabilsin ..

ghostta tüm hdd yi sistem dahil backup ile kolayca alınıyor. programı kuran ve ilk arayüze bakan bunu kolaylıkla yapabilir. ancak sonrası yani dosyalrı sistemel beraber komple geri yüklemek sorun . boot cd yada dvd si yaratılamsı gerekiyor . ben yine bu forumda bir yerlerde ghost11 haricinde flashbelleğe boot yapılamdıgını gördüm. sonra nette araştırıken aşagıdaki sayafayı buldum ve ghost 15 de hem cd-dvd ye boot cd si hazırlamaın hemde usb FB ye hazırlamanın yöntemine erişştim . usb ye yapmıyacako lanlar cd-dvd de boot isyenler sayafada anlatılan .iso dosya yartımında sonra o dosyayı w7 kayıt arayuzu yada benzeir programalrla nero,ashampo bir boş cd yada dvd ye yazdırabiliriler.kolay gelsin.

http://reboot.pro/12832/

• quote:

Orijinalden alıntı: mattheus

Bende kurdum geri yükleme noktası oluşturdum.Ama dvd ye dökemedim.Recovery dvd nasıl yapılacak?

Ghost bootable cd ye yazdır işte link .. resimli anlatım ..

http://reboot.pro/topic/12832-2010-norton-ghost-15-on-usb-thumb-drive-how-to-make-%E2%80%93-tutorial-guide/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarcafe

quote:

Orijinalden alıntı: mattheus

Bende kurdum geri yükleme noktası oluşturdum.Ama dvd ye dökemedim.Recovery dvd nasıl yapılacak?

Ghost bootable cd ye yazdır işte link .. resimli anlatım ..

http://reboot.pro/topic/12832-2010-norton-ghost-15-on-usb-thumb-drive-how-to-make-%E2%80%93-tutorial-guide/

8-Bir sonraki ekrandan yapacak yeni ISO görüntü için bir hedef olarak masaüstü seçin ve NEXT düğmesine basın

8- From the next screen choose desktop as a destination to the new ISO image you will make, and hit the NEXT button:

you must select a valid source symantec recovery disk

eror eca303ee

uyarı veriyor ilerlemiyor ne yaptımsa olmadı,yolu varmı yada iso varsa download eklenırse güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut1741 -- 24 Nisan 2013; 23:10:24 >

• acronis true image kullanın daha rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlamıyla cevap şu :
    açmak için genel bir boot cd lazım... bunun da iso su şu adreste

https://www4.symantec.com/Vrt/vrtcontroller#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 20 Ağustos 2014; 16:54:41 >
  • r

e

Norton Ghost 15 Boot Cd

covery disc iso dosyası paylaşırmısınız beyler

• freekays kullanıcısına yanıt

Norton Hayalet 15.0.0.35659 Kurtarma Diski ile ISO İndirme - Bilgisayara Girin (agetintopc.com)

sayfanın en altında indirmek diye link var ona bas . zipli inecek. şifre 123

• Symantec Norton Ghost Full 15.0.1.36526 Sp1 İndir

Symantec Norton Ghost Full 15.0.1.36526 Sp1 İndir

Symantec Norton Ghost, Yedekleme ve kurtarma programıdır Norton Ghost acronis tarzında bir yazılım

olası sistem çökmesi virus saldırılarından oluşan hasarlardan aldığınız yedekle kurtulmak mümkün

unutmadan windows 8 ve 8.1 denenmedi..

————————————————————

Boyut:300-mb

Sıkıştırma7-zip Rar / ŞifresizTarama: Webroot. / Durum Temiz

7-zip ile çıkarın

————————————————————–

full yapımı crack anlatımı

Norton Ghost 15 | Windows (10,8.1,8,7) | Serial key Activation | 2018 - YouTube

Symantec Norton Ghost

(((Alternatif)))

Symantec Norton Ghost

(((Alternatif)))

Symantec Norton Ghost

(((Alternatif)))

Symantec Norton Ghost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freekays -- 30 Nisan 2022; 20:19:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.