herkese merhabalar, wındows xp kullanıyorum.video çekimlerimi izleyebilmek için quıktıme programını indirerek kurdum.download esnasında quıktıme ile birlikte ipod adında bir programda inmiş oldu.videolarımı sorunsuz izledim fakat xp de veya norton da problemler oluştu.bilgisayarım açılmaz oldu.daha sonra program ekle/kaldır dan yüklediğim tüm programları -quıktıme ve bileşenleri- kaldırdım.düzelir gibi oldu fakat şimdi de bazen ilk açılış esnasında SYMANTEC SESION HATA VERDİ KAPATILMASI GEREKİYOR- diye bir uyarı veriyor ve norton açılmıyor.norton açılmadığı için windows u kilitliyor ve BAŞLAT çubuğunda kum saati şeklinde kilitleniyor.Ancak birkaç denemeden sonra bilgisayarı açabiliyorum.ne yapmam gerekiyor.?
Ayrıca google dan arama yaptığımda bazı linkleri tıkladığımda hiç alakası olmayan sitelere bağlanıyorum. aradığım siteye bağlanabilmek için mutlaka araç çubuğuna sitenin adresini tam olarak girmem gerekiyor.
bilgisayarım açıldığı ve norton sorunsuz çalıştığı zaman tam tarama yaptım hiçbir virüs veya casus yazılıma rastlanmadı uyarısı verdi.
siteye yeni üye oldum.yardımlarınızı rica ederim.
teşekkürler,
sen acele bi kaspersky ve spyware doctor yükle ve güvenli kipte tarat bilgisayarını
şu nortonu ne diye kullanırlar anlamıyom
quick time yerine keşke nortonu kaldırsaydınız uninstall yada program ekle kaldırdan sonra, program filesdaki klasörlerini ve regeditden hkey local machine-->software altındaki klasörü de kaldırmanızda fayda var.
ya da quick time yüklemenizden önceki bi tarihe sistem geri yükleme yapıp ücretsiz quick time alternative programını deneyebilirsiniz.
hard diskiniz en az iki parçaysa C de kaybetmemek istediğiniz verileri diğer diske kaydedip, bu diskteki sistem geri yüklemeyi iptal edebilirsiniz.
Norton çok dandik sp2 ile avast iyi gidiyo rakı kavun olayı avast erişimde korumada en iyisi taramadada en iyisi herşekilde iyi smitfraudfix indir syp girdikçe paso safe modede temizlersin böle bişey işte
Norton bilgisayarı katletmekten başka hiçbir işe yaramaz.Bilgisayardaki çoğu yamukluğun bizzat sebebidir.
şu aşamadan sonra neler yapabilirm? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
tşk.
öncellikle norton bilgisayarı haddinden fazla kasıyor ve hatta kendi kendini bile bir virüs, bir trojan olarak ta görebiliyor... Sana tavsiyem norton yerine daha iyi bir antivir kullanman... İllaki norton istiyorsan kaldır yeniden kur...
Norton u kullanma arkadaşım ! Nod 32 ya da kapersky kullan daha küçük ve bilgisayarı yormayan programlar bunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: OKAN YAZICI
şu aşamadan sonra neler yapabilirm? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: mücahit_ekrem
quick time yerine keşke nortonu kaldırsaydınız uninstall yada program ekle kaldırdan sonra, program filesdaki klasörlerini ve regeditden hkey local machine-->software altındaki klasörü de kaldırmanızda fayda var.
ya da quick time yüklemenizden önceki bi tarihe sistem geri yükleme yapıp ücretsiz quick time alternative programını deneyebilirsiniz.
hard diskiniz en az iki parçaysa C de kaybetmemek istediğiniz verileri diğer diske kaydedip, bu diskteki sistem geri yüklemeyi iptal edebilirsiniz.
hangi aşamadan behsediyon bilmiom ama bunları yap ve sorununu çöz.