Norton 360 anti-virüs kullanan var mı ? memnun mudur ? program ile ilgili duyumlarınız tecrübeleriniz nelerdir ?
Yıllar yıllar önce kullanmışlığım var. Nod32'ye geçmeden önce 1 sene kullandım. Performansı etkilediği için başka bir antivirüs deneme ihtiyacı duydum. Eğer karar aşamasındaysanız nod32 deneyin derim.
esetten nortona geçtim.1 aydır kullanıyorum ve esetten iyi olduğunu çok rahat söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: youtouchmytralala
Selam arkadaşlar , hayırlı ramazanlar
Norton 360 anti-virüs kullanan var mı ? memnun mudur ? program ile ilgili duyumlarınız tecrübeleriniz nelerdir ?
norton internet secürity var bunu kullanabilirsiniz
norton 360 kullanıyorum 1 yıl lisanslı tabi bilgisayar özelliklerine göre değişiyor 8gb ram 4 gb ekran kartı var 2.50ghz 250 gb hardisk diğerinede 300 gb
Virüs programı kullanmıyorum memnunum da kullanmamanızı öneririm.
sistemin iyiyse kaspersky kullan,yoksa norton iyidir ama 360 biraz eskidi gibi nortonun başka sürümlerine bakabilrsin.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Karamamo
Selam arkadaşlar , hayırlı ramazanlar
ben kullanıyorum.. tek kelimeyle beş para etmez 76 liraya aldım.. şu an kullanıyorum. bi,lgisayarımda bir tane bile virüs yok. ona göre her şey yolunda.. tertemiz.. bir pc ye sahıbım.. nortona göre.. giriş sayfam değişti.. onu değiştiremıyorum. belgelerımde tuhaf soluk dosyalar oluşmaya başladı sılıyoruum.. tekrar geliyor.. pc donuyor.. ama nortona göre her şey yolunda.. başka bir antivirüsle denedim.. onlarca virüs ve trojan buldu.. nod 32 harıka.. aslında norton dışındakıler harıka.. ama içim rahat etsın virüs takıntınız varsa nortonu seçin çünkü hiç virüs bulmaz.. kafanız rahat eder:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme