Şimdi Ara

!!! Norton 360 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar norton 360 kullanıpta memnun olan var mı acaba...

Not: lütfen sadece 360 kullananlar yorum yazsın..(varsa tabii)..

yine virüs savaşlarına veya norton kötülemeye dönüşmesin..

• memnun değilim nortondan hiç memnun olmadım olacağada benzemiyor...
  • Deneme amaçlı kurdum ve kısa süre sonra kaldırdım.Fena değil.Ram kullanımı diğer ürünlerine göre düşük.Ama hala işlemciye yükleniyor.Özellikle güncellemede öldürüyor makinayı.Arayüzü güzel ama o arayüz yüzünden herhangibir ayar yaparken makinayı çok yoruyor.Ama diğer norton ürünlerine göre başarılı olduğu söylenebilir.Özellikle ram konusunda çok iyi.
  • teşekkürler....

ram Allah a şükür iyi.. bir yerden buldum.. akşam bi deneyeyim bakayım... inşaallah update sorunu çıkmaz.. önceden de denemişti.. ram yetersizdi.. şimdi işlemci de ram de iyi.. virüslü bi dosya da bi test edeyim bakayım..

ama varya şu gdata yı sorunsuz kurabilirsem başka da hiçbirşey kullanmayı düşünmüyorum...
  • Sen bence onu unut.
    Inernet security tipinde 2-3 program seçerim açıkçası.Norton 360 dan daha başarılı olan yazılımlar var
    Başta Bitdefender
    sonra kaspersky(ama 7 yi çok sevmedim.Çok fazla soru soruyor)
    Bullguard(antivirüs ü bitdefender,firewall u outpost)

Genel anlamda bu 3 ünü tercih ederim Norton yerine.
  • abi bi gdata yı deneyeyimde.. valla canım çekti.. inşallahh bulduğu şey işe yarar...

olmazsa dediğin gibi bitdefender a geçeceğim..
  • yazdan beri 360 kullanıyorum ve oldukça memnunum. özellikle taramaları hissettirmeden arka planda yapması guzel bir ozellik. (bu diğer yazılımlarda da olabilir ama bundan once norton internet security kullanıyordum ona gore cok cok iyi performans alıyorum.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

yazdan beri 360 kullanıyorum ve oldukça memnunum. özellikle taramaları hissettirmeden arka planda yapması guzel bir ozellik. (bu diğer yazılımlarda da olabilir ama bundan once norton internet security kullanıyordum ona gore cok cok iyi performans alıyorum.)

taramayı hissetttirmiyor çünkü aslında taramıyor taramış gibi yapıyor ben o kadar rezil bi program görmedim makinem kasmaktan işlem yapamıyordu 3 kere güncelleyip taradım bişe bulmadı kaldırdım kaspersky internet security kurdum güncelledim taratttım neler çıkmadıki. makine kuş gibi hafifledi.sonucu sen çıkar burdan.

• quote:

Orjinalden alıntı: yy2

quote:

yazdan beri 360 kullanıyorum ve oldukça memnunum. özellikle taramaları hissettirmeden arka planda yapması guzel bir ozellik. (bu diğer yazılımlarda da olabilir ama bundan once norton internet security kullanıyordum ona gore cok cok iyi performans alıyorum.)

taramayı hissetttirmiyor çünkü aslında taramıyor taramış gibi yapıyor ben o kadar rezil bi program görmedim makinem kasmaktan işlem yapamıyordu 3 kere güncelleyip taradım bişe bulmadı kaldırdım kaspersky internet security kurdum güncelledim taratttım neler çıkmadıki. makine kuş gibi hafifledi.sonucu sen çıkar burdan.

walla haklı olabilirsin ben de başka bi program kurup taratsam iyi olucak demekki fazla guvenmemek lazım ..

• Norton u kötülemek istemem.2005 i 1 yıl kullandım.Başımı ağrıtmadı ama ram kullanımı fazlaydı ve kasıyordu.
    Ama benim virüs e yakalanmamam kullanım alışkanlıklarımdan olabilir.Sonraki versiyonlarını denedim.Test ettim,uzmanların testlerine baktım.Sonuç vasat denebilir.Virüs girmeden önce değil girdikten sonra uyarıyor.Hemde üstünden uzun zaman geçiyor bulana kadar.Yani aktif korumada hiçbir koruması yok denebilir.Zaten on-demand da başarılı olan birsürü bedava seçenek varken neden norton kullanayım.Özellikle de daha iyi seçenekler var iken.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yy2

quote:

walla haklı olabilirsin ben de başka bi program kurup taratsam iyi olucak demekki fazla guvenmemek lazım ..

evet kaldırıp bi kaspersky internet security kur güncelle tarat temizle farkı göreceksin ama setupı sağlam yani güvenilir yerlerden indir bazıları biraz değiştirilmiş olduğundan memnun kalmayabilirsin.

• gereksiz bir pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.