Bildirim
NÖROLOJİ BÖLÜMÜ NE YAPAR ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beyin ve sinir sistemiyle alakalı şeylere bakar. Sorununun kaynağı patolojikse nörolojik kökenli olabilir de olmayabilir de. Başka şikayetin yoksa nörolojiye git için rahat etsin ordan psikiyatriye yönlendirirler bir şey çıkmazsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GaravelUsta
quote:
Orijinalden alıntı: FührerHitler
Sende olmayan bir şey diyeyim ben
1. ses kes, 2, komik değil sen espri yapma hatta hiç konuşma
Sende de olmayan bişey bil bakalım bu ne zaaa
quote:
Orijinalden alıntı: tRolling Stones
Beyin ve sinir sistemiyle alakalı şeylere bakar. Sorununun kaynağı patolojikse nörolojik kökenli olabilir de olmayabilir de. Başka şikayetin yoksa nörolojiye git için rahat etsin ordan psikiyatriye yönlendirirler bir şey çıkmazsa
Bilgi için teşekkür ederim bazıları nörolojiye git diyor bazıları sorununun nöroloji ile alakası yok diyor bende fazla anlamıyorum hastane işlerinden. Yardım için sağol. Nörolojiden randevu alıyorum o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: mestoremre
quote:
Bende olduğuna emin olabilirsin, keşke sende benim gibi kullanmayı bilsen...
Kullanmayı bilsen nöroloji ne diye sormazdın, araştırırdın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GaravelUsta
quote:
1. ses kes, 2, komik değil sen espri yapma hatta hiç konuşma
Sende de olmayan bişey bil bakalım bu ne zaaa
dünkü çaylakların bana laf sokmaya çabalaması komik oldu güldürdün 1ader be yalnız ustana saygı göster sen önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhtemelen nörolojiyle alakalı bir şey yoktur ben iç rahatlığınız için söyledim kan tahlillerinizi falan yaptırırsınız en azından. Önemli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X