WEBCAMIM SAMSUNG PLEOMAX PWC-700 KRİSTAL WEB CAMERA arkadaşlar webcamım bilgisayarımdan girince yada düğmesine basınca normal çalışıyor ama msn de iken renkli renkli gökkuşağı gibi dikine çizgiler gözüküyor sesim karşıya gidyor ama görüntü dediğim gibi düğmesine basıp açınca devices diye bi ayar yeri ordan AV WEBCAM CAPTURE yapınca da aynı renkli çizgiler geliyor sonra tekrar PLEOMAX WEB CAMERA seçince normale dönüyor ama msn de böyle bir ayar yeri bulamadım webcam ayarlarına giriyorum ddiğim şeyle ilgili hiç bişey bulamıyorum bilgisayara geçen kardeşim webcam de görüntü ve sesi değiştirme diye bi program atmış ondan sonra böyle oldu o programı kaldırdım düzelmedi pğrogram filesden siliyim dedim silinmedi webcam ın driverini kaldırdım program filesden o programı sildim program (morphe diye bişeydi) sonra tekrar driveri yükledim gene düzelmedi heralde ben msn de devices ayar yerini bulup ordan kendi webcamımı seçmem gerekiyor gibime geliyor çok uğraşdım yapamadım BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
YOK MU YARDIMCI OLABİLCEK Bİ ARKADAŞ
arkadaşım o dediğin prograöım ne zaman yüklendiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapmanı öneririm. denemende fayda olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: LionTech16
arkadaşım o dediğin prograöım ne zaman yüklendiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapmanı öneririm. denemende fayda olduğunu düşünüyorum.
ama o program olmadan önce normal çalışıyordu program 1 hafta önce yüklenmiş zaten o program internetten indirilmiş ve sildim onu geri yükleyemem
yok mu başka önerisi olan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme