Şimdi Ara

normal klavye ile gamer klavye arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim eskiden a4 tech bi klavyem vardı yıllardır gitmişti, bilen bilir beyaz birşey kenarları. gayet sağlamdı, şimdi normal klavye ile gamer klavye arasında ne fark var macro dışında? aradaki yüzlerce liraya etki edecek farklar neler?

• Rubber dome (içi plastik yüzeyli) klavyelerde 10 tl'lik klavyede 500 tl'lik klavyede aynıdır ama mekanik klavyelerde durum farklı, bastığında hissiyat verir, daha rahat basarsınız ve keyif alırsınız, basarken rubber dome'lara göre yarı kuvvetiyle basıp, birde anahtar noktaları olduğundan yarıya kadar getirseniz bile algılayacaklarından hertürlü rahatlık+konfor demek mekanik klavyeler, ayrıca 50-60 milyon basış ömürleri ve sağlamlıklarıyla uzun seneler kullanabilirsiniz. Hiçbir rubber dome klavyeye 50 tl'den fazla verilmez bana göre.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    ş 120 lirayı geçmiyecek şekilde klavye + mouse önerir misin? illaki set olmasına gerek yok, ben genelde g300 tarzında mouse kullandım yani tam avucumun içiyle olanlardan değilde biraz daha küçük olacak şekilde? klavyenin illaki gamer olmasına gerek yok. dayanıklı ve rahat olsun yeter.
  • G300S + Everest KB-R8
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

G300S + Everest KB-R8

yuh hocam bunlar zaten 170 lira felan yapıyor galiba benim bütçe 120 lira g300s alabilirim ama evereste para vermem
  • G300S 70 tl civarı, klavyede 60 tl civarı desek 130 tl yapıyor, everest'in klavyesi switch'li, rubber dome değil o yüzden bu bütçeye önerilecek en mantıklı klavye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

G300S 70 tl civarı, klavyede 60 tl civarı desek 130 tl yapıyor, everest'in klavyesi switch'li, rubber dome değil o yüzden bu bütçeye önerilecek en mantıklı klavye.

peki bu everestin klavyesi mekanik klavye çakması gibi galiba, zevk dışında bir +sı var mı? birde g300s in ben 70 liraya bulamadım bi link atıverirseniz iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=104448

Çakma switch kullanıyorlar ama switch'in ölüsü bile bizim plastiklerden kat kat iyi, onun dışında 3 farklı renkte ledli, tuşları rahat çıkartılabiliyor, arkası metal kaplama, 1 kilo ağırlığı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.