Şimdi Ara

Normal Kek Zararlı Mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar. DanKek, TopKek falanı geçtim ama annemizin yaptığı içinde katkı maddesi bulunmayan bildiğimiz normal kek zararlı mıdır? Tamam, katkı maddesi yok ama az da şeker içermiyor yani. Cevapları bekliyorum.

• Hocam karbonhidrat oranı çok yüksek olduğu için günlük ihtiyacını sadece o keki yiyerek almış olabileceğin için diğer öğünlerde yiyeceğin karbonhidratlar ile beraber denge sınırını aşabilirsin bu da somut anlamda nasıl bi ekmek bitirince ağırlık çöküp uyku geliyorsa (bende ve ailemde böyle) gün sonunda da daha akşam yeni olmuşken yorgunluk ve halsizlik artabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşündüm hocam zira un ve şeker çok da masum yapmıyor onu. Yiyeceksek de bol hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Başka fikri olan var mı?
  • bu soruyu sormandaki masumiyeti anlıyorum. malum, biz hep: "bildiğin doğal yav un-yağ-şeker" diye evde yapılan yiyeceklere masum gözle bakmaya alışığız.
    arkadaşın da söylediği gibi, un ve toz şeker ikisi de şeker oranı yüksek içerikler. bir de, un dediğimiz şey buğraydan yapılıyorsa ve buğdayın da genetiğiyle oynandığı bilindiğine göre o zaman bol katbonhidratlı içerik dışında da tehdit yok değil.
    sonuç olarak, "anne keki" de hiç de masum değil. birçok şey masum değil.
  • Ne yazık ki öyle hocam sanırım. Paketli gıdadan yeğdir ama. Beslenmeye artık dikkat.

• zararlı hocam maalesef
  • Aleykümselam,muhtemelen zararlıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugday genetigi vs girerseniz suan yiyecek hicbirsey bulamayiz hepsi sikintili. Abartmadigin surecr yiyebilirsin sikinti yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.