Şimdi Ara

Normal insanlardan bıktım onlar gibi olmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler normal birisi olmak istemiyorum normalden kastım nedir.Sabah işe gidip akşam gelip arkadaşları ile gezen eğlenen internette takılan birisi olmak istemiyorum .Matematiği iyi olanın başarılı sayıldığı bir sistemin kölesi olmak istemiyorum.Her gün normal insanları görmekten bıktım koyun gibi işe gidip geliyolar saçma salak duygular içindeler seviniyolar mutlu oluyolar, benim aradığım bu değil ben duygusuz birisiyim zaten ileride de tetikçi gibi özel ajan gibi değişik işler istiyorum normal bir yaşantı istemiyorum öldürmek istiyorum no feelings just orders and kills istiyorum beyler.Yurt dışında nasıl ajan vb olabilirim bilgisi olan var mı ?

• ateist ol çok cool
  • Başarısızsın ve hayata küstün bu yüzden doğru mu anladım
  • Sadece ye iç ve sic dicem ama yine parayı bir yerden kazanman onun için de ise gitmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine bi ideoloji belirle ve onu gerçekleştirmek ugruna yasa madem kaybetcek bişeyin yokmus. Ajanlik falan kalmadi artik oyle seyler. Git elcilim yap yok artik yani.

Neyse vikipediye gir oku ideolojileri turkculugu oku mesela. Yada baska biseyi ogren arastir. Hadi kolay gelsin. Bu arada sistemi sadece kendi sistemini kurarak degistirebilirsin. Bu sozlerimi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film izleyip gaza gelen bir rrgen daha uyu sabah kalkinca gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 19 Ağustos 2014; 1:37:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aqa ben bu sistemin kölesi olmam yha james bond olmak istiom anlıonuz mu özqür adamım ben yeter yha beni kimse anlamıo
  • Para mıçamıyacağına göre herkes gibi yaşa ve öl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

ateist ol çok cool

admin olsun senin gibileri banlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenaga11

Beyler normal birisi olmak istemiyorum normalden kastım nedir.Sabah işe gidip akşam gelip arkadaşları ile gezen eğlenen internette takılan birisi olmak istemiyorum .Matematiği iyi olanın başarılı sayıldığı bir sistemin kölesi olmak istemiyorum.Her gün normal insanları görmekten bıktım koyun gibi işe gidip geliyolar saçma salak duygular içindeler seviniyolar mutlu oluyolar, benim aradığım bu değil ben duygusuz birisiyim zaten ileride de tetikçi gibi özel ajan gibi değişik işler istiyorum normal bir yaşantı istemiyorum öldürmek istiyorum no feelings just orders and kills istiyorum beyler.Yurt dışında nasıl ajan vb olabilirim bilgisi olan var mı ?

Yaşın kaç ? dalga amaçlı değil ona göre cevabım var çünkü.
  • gamesboy54 kullanıcısına yanıt
    18
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.