Şimdi Ara

Normal gameyi bahane edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet şimdi sizi görmek istiyorum o kadar maç kaybettim normal game dediniz buyrun ranked ben topta 2 kişiyi idare ederken bot yanında support olmasına rağmen 8 kere öldü(riven bot ashe mid ) ve ap carrymiz yoktu dil döktüm ama nafile ap carry almadılar he bide fail junglemiz vardı unuttum 2 kere golemlere öldü

• 2 ad carry onun yerine sen ap carry alabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusyrock26

2 ad carry onun yerine sen ap carry alabilirdin

adam first pick dalga mı geçiyorsun?
  • quote:

adam yanında support olmasına rağmen soraka bide support 3 tane heal var 8 kere öldü sen o adamı topta düşünebiliyo musun 2 kişiye karşı
  • quote:

Teemo'nun buildine bakarak ve oyunu genel olarak değerlendirerek o teemo'nun ad carry olduğuna kanaat getirdin, helal olsun, büyük adamsın vesselam.
  • O Teemo buildi ne la öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

O Teemo buildi ne la öyle.

bi bitmediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

O Teemo buildi ne la öyle.

suç yine bana kaldı
  • UNRANKED

GG
  • dostum takıma daha fazla yardımcı ol ve taşıyacak şeyler al. ne biliyim ben xxxx ile oyunu taşırım lan dediğin bir champion vardır al onu ve takıma flaming yapma taktik ver. bazıları uyuyor ve bir süre sonra çok iyi oluyor oyun.
  • blitzin ve mundonun ölmesi neredeyse İMKANSIZ.
    Elinden geleni gördüğüm kadarıyla yapmışsın. Takım olmayınca olmuyo işte. Geçmiş olsun nice winlere inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

UNRANKED

GG

100 win yapıp direk ranked girmek yerine 300 wini bekledim bütün champları aldım 2 rune page yerine 5 rune pageyle ranked girdim acaba suç bendemi
  • ashe soraka bot
    sen mid
    riven top ile daha iyi olabilirdi. sen niye gitmedin o setuptan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

dostum takıma daha fazla yardımcı ol ve taşıyacak şeyler al. ne biliyim ben xxxx ile oyunu taşırım lan dediğin bir champion vardır al onu ve takıma flaming yapma taktik ver. bazıları uyuyor ve bir süre sonra çok iyi oluyor oyun.

inan ağzımı açıp omg ı report you bile demedim oyun boyu iyice cıvımasın diye birtek oyun sonu report bot pls yazdım küfür etti
  • Unranked gameler böyledir bir süre sonra elolu maçlara başlıcaksın.Suç sende değil,buildinde güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

ashe soraka bot
    sen mid
    riven top ile daha iyi olabilirdi. sen niye gitmedin o setuptan sonra

diyorumya dostum botta 3 tane healle 2vs2de 8 kere öldü sen o adamı topta 2v1 düşünebiliyor musun
  • suç senin değil o diğer 4 tane gerizekalıda
  • sende suç yok bence bu takımı taşımak zor zaten.ama oynamaya devam karşıyada gelecektir böyle takım.
  • fizz clarity
  • GAMEYI
    GAMEYI
    GAMEYI
    GAMEYI
    GAMEYI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.