Şimdi Ara

Normal bisikleti elektrikli bisiklete çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben normal bisikletin arka tekerine elektromotor takıl elektrikli bisiklet haline getirmek istiyorum akü olarak küçük pilleri birleştirip yer tasarrufu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilecek veya herhangi bir fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

aktarma organları Kayış zincir redüktör v.s
    Motor sürücü devresi hız ayarı için buda motora göre seçilir.
    akü 12/24/36/48v sistemli elektrikli bisikletler mevcut.
    Genelde
    12v 12A akülerin seri bağlanması en çok piyasada kullanılıyor.(36v olarak)36v yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
    Teknik bilginiz varsa motor sürücü devresi yaparsınız.yoksa hazır alırsınız yada elektrikli bisikletlerin yedek parçalarından yararlanabilirsiniz.
    Tam olarak ne bilmek istiyorsunuz.
    Son olarakta Elektrik olayı ve yakıtlı motor olayı dağ bisikletlerine pek olmuyor.Şehir yada yol bisikleti ise daha sağlıklı olur.
    İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Fikir verilecek bir şey değil malesef.
    İhtiyacınız olanlar;
    Bisikletin ve sizin ağırlığınıza göre 250watttan başlayarak gerekirse redüktör v.s kullanarak güçlendirilecek ve akü grubu voltajına göre seçilecek bir elektrik motoru
    aktarma organları Kayış zincir redüktör v.s
    Motor sürücü devresi hız ayarı için buda motora göre seçilir.
    akü 12/24/36/48v sistemli elektrikli bisikletler mevcut.
    Genelde
    12v 12A akülerin seri bağlanması en çok piyasada kullanılıyor.(36v olarak)36v yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
    Teknik bilginiz varsa motor sürücü devresi yaparsınız.yoksa hazır alırsınız yada elektrikli bisikletlerin yedek parçalarından yararlanabilirsiniz.
    Tam olarak ne bilmek istiyorsunuz.
    Son olarakta Elektrik olayı ve yakıtlı motor olayı dağ bisikletlerine pek olmuyor.Şehir yada yol bisikleti ise daha sağlıklı olur.
    İyi forumlar.

sağolun teknik bilgim yok sadece düşüncelerim ve biraz el becerim var bana biraz yardım edebilirseniz yapabileceğime inanıyorum

• Hazır elektrikli bisiklet kitlerinden alabilirsiniz. Ben de öyle düşünüyorum. Bayağı araştırdım çok yüksek fiyat istiyorlar ama https://pillibisiklet.com/urun-kategori/kit/ buradaki kitler çok iyi duruyo ben düşünüyorum. Kitle pil rahat 3000 tl bulacak çok pahalı ama Bu arada mesajı 2013 yılında yazmışsınız ne yaptınız merak ettim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.