Şimdi Ara

Normal bir insanın IQ derecesi kaç olmalıdır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
275.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gayet güzel sorular var. mantık, algılsal zeka, hız vs. beğendim. zorluyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

En son 16 yaşında bilimsel bir şekilde bir testten 156 puan almıştım. 2 psikolog nörolog vs. yani test sağlamdı. Testin sonucunda zekamın normal olduğu sonucu çıktı küçüklüğümden beri herkes çok zeki bu çocuk diyor ama yok arkadaş ben inanmıyorum o kadar zekiysem eğer niye şu an işsizim ve açık öğretim fakültesinde okuyorum üniversiteyi. Tamam teorik fizik üzerine belki kafa yoruyoruz ama en azından iyi bir üni. kazanmam gerekirdi gerçekten çok zeki isem. Veya gerçekten zekiyim ama içimden ders çalışmak gelmiyor nedense ve bu zekayı kullanamıyorum demektir. Valla hangisi gerçek anlayamadım 21 senede.

Kardeş tamam da sen günü gününe çalıştın mı sınava ondan haber ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Zekanın çok yönlülüğüne katılsam da testin hicbisey ifade etmiyo kismina katilmiyorum. 3 boyutlu dusunme, cabuk karar verme, analitik dusunme, hizli islem yapabilme bunlarin hepsi zeka prametreleridir. Yani bunlari cok iyi yapan biri muhtemelen aptal degil, hic yapamayan biri de muhtemelen zeki degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.