Şimdi Ara

Normal Bir İnsanın Hayatı Nasıl Geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz garip bir konu olacak ama cidden merak ediyorum bunu. Hem de çok.
    Şimdi ben 18 yaşındayım, yaşıtımdaki kişiler zamanlarını nasıl geçiriyor? Benim yaptıklarım belli, sabah kalk, pc'yi aç, ps'yi aç, tam olarak bütün gün bu 2 alet ile geçiyor. Ara sıra tv izlerim belki, veya dışardan bir şey alacaksam 10-15 dakikalığına dışarı çıkarım. Akşam olunca yatarım ve ertesi gün bu olaylar kendini tekrarlar.

Şimdi sosyal diye tabir ettiğimiz o insanlar, ne yapıyorlar? Adamlara bakıyorum, facebookta değil, günde 10-15 dakika ya giriyorlar ya girmiyorlar. Aynı şekil pc'de dizi izlediklerini veya oyun oynadıklarını falan da sanmıyorum. Sabahtan akşama kadar tv'de dizi mi izliyorlar? veya her gün mü arkadaşlarıyla takılıyorlar? sosyal aktivite diyince hemen akla gelen şeyler bellidir, arkadaşlar ile kafeye gitmek, arkadaşlar ile sinemeya gitmek, gezmek vs. Bu insanların hepsi mi aynı şeyi yapıyor lan? Her gün ayrı bir arkadaşı alıp geziyorlar mı saatlerce?
    Aslında dediğim insanlar sadece sosyal olan tipleri değil, aşırı asosyal olmayan herkesi kapsıyor.
    Napıyor abi bu adamlar, günlerini nasıl geçiriyorlar biri açıklasın Allah aşkına.

• Ben iş yerindeyim arada dışarı çıkarım servise bilgisayar gelmezse akşama kadar bilgisayar arada bi karşıda ki parka gider otururum sonuçta şehrin en işlek yerinde iş yeri fena hatunlar geçiyor
  • Bende senin gibiyim ayda 1 o da belki arkadaşlarımla dışarı çıkarım arkadaşlarımla dediysem güvendiğim 2 kişi var onlarla çıkarım arkadaş çok ama hepsi çıkarcı p*zevenkler o yüzden 2 arkadaşım var diye kabul ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Ben iş yerindeyim arada dışarı çıkarım servise bilgisayar gelmezse akşama kadar bilgisayar arada bi karşıda ki parka gider otururum sonuçta şehrin en işlek yerinde iş yeri fena hatunlar geçiyor

Şu dönemde bahsettiğim kişilerin hiçbirinin bi işte çalıştığını sanmıyorum. Malum yarın LYS var. Hepsi kendini eve kapatıp 10 saat ders mi çalışıyorlar acaba? İlla bir şey yapıyorlar yani merak ediyorum.
    Fakat konuya akşam bi up çekmek daha mantıklı olacak gibi. Peşini bırakmıycam bu konunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Bende senin gibiyim ayda 1 o da belki arkadaşlarımla dışarı çıkarım arkadaşlarımla dediysem güvendiğim 2 kişi var onlarla çıkarım arkadaş çok ama hepsi çıkarcı p*zevenkler o yüzden 2 arkadaşım var diye kabul ediyorum.

Sen git HL oyna reyiz.

Sıkıntıdan iyi sardık bu aralar. Gmanlerin gücü adına

• Sabah kalkarım.Tarlaları gezerim olmuş mu diye tabi biraz uzun sürer. Sonra amcamın Marketine gider karnımı doyururum.Daha sonra petrolümüz var oraya gider orda beklerim akşama kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas 15 sabah kalkiyorum 6 beyazli omlet yapiyorum 1-2 saat nba tv veya belgesel sonra muz yulaf karisimi sonra agirlik sonra yine nba tv dus basket veya kosu dus tv yatiyorum gunlerim boyle geciyor 1 haftayada yuzmeye baslayacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sXe geldi ondandır belki
  • kendim cevaplıyayım.

sabah 6 kalk. kahvaltı yap. tramvaya bin . ordan otobüse bin. hastaneye git. hastalarının ilaç bakımlarını yap. çayını al sigara iç. yoğun bakıma geri dön. otur iş yap. çayını al sigara iç. yoğun bakıma dön. yemeğe in. sigaranı iç. yoğun bakıma dön.iş yap . çayını al sigara iç. yoğun bakıma dön. hastaneden cık sigaranı iç. otobüse bin. halin varsa biraz gez. eve dön. nescafeni al sigaranı iç. gitarı tak amifye çalış. nescafe içmeye devam tabi. sonra biraz pc de takıl. sonra uyu.
  • quote:

Yok hocam girerken hata veriyor. Asosyalliğin dibine vurmuşun hehe.

Öyle oldu valla
  • günde 3-5 saat oyun oynamadan o gün geçermi hiç :D aşırı sosyal dediğimiz kişiler genelde dışarısını çok seviyor. yapı meselesi kimisi evi çok sever, kimisi evde duramaz. boş boş geziyorlar bütün gün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Yok hocam girerken hata veriyor. Asosyalliğin dibine vurmuşun hehe.

Öyle oldu valla

Bende öyle valla yapıcak birşey yok bugünde doğum günüm tek tesellim pasta yemek oluyor.

Party Hard diyosun yani Doğum günün kutlu olsun kaça girdin

Normal Bir İnsanın Hayatı Nasıl Geçer?

• Sabah kahvaltı yapıyorum.
    Okul varsa okula giderim çıkışta % 90 arkadaşlarla takılırım sonra eve dönerim açsam bişeyler yer ve çıkarım.
    Sonra kız arkadaşım yada en yakın 2 - 3 arkadaşımı bulup onlarla takılırım.

Takılmaktan kastım ;
    -Sinema
    -Nargile
    -Starbucks gibi kahveci, tatlıcı gibi yerlere gitmek.
    -Arabayla tur atmak.
    -İstanbulda saçma sapan da olsa dolanmak işte.

Kız arkadaşın var mı bilmiyorum ama en yakın arkadaşlarınla sürekli çık bir yerlere. PC nin ve PS in ne kadar boş olduğunu anlayacaksın dostum.

• Boyle yaparak gencliginizin en guzel zamanlarini harciyorsunuz.yaslaninca anlarsiniz.kapatin pc yi ps i cikin disari.hicbir arkadas bulamazsaniz bile gidin bir parkta flan oturun.elbet yeni insanlarla tanisirsiniz.

• devamlı gezmeli sosyallik anca üniversitede olur belli çevre oluşur şehir de müsaitse hergün gezme tozma anca öyle olur.Yazın eve dönünce de dediğin tarzda olur olay pek asosyallik değil sıradan bir insan için gayet normal haftada 1-2 kere çıkarsan ne ala.

• Sabah kalk
    Kahvaltıyı yap
    Sabah haberlerini izle
    İşe git
    çalış,çalış çalış
    Eve gel
    Akşam yemeği ye
    Dışarı çık,gez eğlen
    Eve gel,PC takıl
    Yat zıbar
    Sabah kalk
    ............
    .......
    .....
    ...
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Sabah kalk
    Kahvaltıyı yap
    Sabah haberlerini izle
    İşe git
    çalış,çalış çalış
    Eve gel
    Akşam yemeği ye
    Dışarı çık,gez eğlen
    Eve gel,PC takıl
    Yat zıbar
    Sabah kalk
    ............
    .......
    .....
    ...
    .

/>

diyorsun yani
    ---------------------------------

@sserdar93

aynen bana da öyle geliyor maalesef. sonuçta ps ve pc her zaman yanımda. bir yere kaçmıyorlar. eve her akşam geldiğimde oynayabilirim. veya ilerleyen yıllarda bol bol zamanım olacak. fakat bu gençlik dönemi geçici bişey. şu ana kadar dışarı hiç çıkmadım gezmek için, arkadaş ortamı falan nedir bilmem. fakat bunun nedeni asosyal veya utangaç olmam değil aslında, arkadaş çevremle iyi anlaşamamam. sorun bu. anlaştığım birileri çıksa karşıma daha iyi olurdu her şey.
    -------------
    @Maybach Music
    Ya ben de bunu anlamıyorum işte. kaç tane kız arkadaşınız var abi sizin? 200-300 tane falan mı? her gün mü sinemaya, kafeye gidiyorsunuz? hep aynı kız grubuyla mı? garip valla ya. benim hayatımda 1 kere yapmadığım şeyi millet rutin hayatına dönüştürmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 21 Haziran 2013; 18:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Sabah kalk
    Kahvaltıyı yap
    Sabah haberlerini izle
    İşe git
    çalış,çalış çalış
    Eve gel
    Akşam yemeği ye
    Dışarı çık,gez eğlen
    Eve gel,PC takıl
    Yat zıbar
    Sabah kalk
    ............
    .......
    .....
    ...
    .

/>

diyorsun yani
    ---------------------------------

@sserdar93

aynen bana da öyle geliyor maalesef. sonuçta ps ve pc her zaman yanımda. bir yere kaçmıyorlar. eve her akşam geldiğimde oynayabilirim. veya ilerleyen yıllarda bol bol zamanım olacak. fakat bu gençlik dönemi geçici bişey. şu ana kadar dışarı hiç çıkmadım gezmek için, arkadaş ortamı falan nedir bilmem. fakat bunun nedeni asosyal veya utangaç olmam değil aslında, arkadaş çevremle iyi anlaşamamam. sorun bu. anlaştığım birileri çıksa karşıma daha iyi olurdu her şey.
    -------------
    @Maybach Music
    Ya ben de bunu anlamıyorum işte. kaç tane kız arkadaşınız var abi sizin? 200-300 tane falan mı? her gün mü sinemaya, kafeye gidiyorsunuz? hep aynı kız grubuyla mı? garip valla ya. benim hayatımda 1 kere yapmadığım şeyi millet rutin hayatına dönüştürmüş...

Aaaa ben Aynı bu durumdayım

• yaz tatilinden itibaren olan günlerim:

sabah 10 gibi kalkarım. günümü evde ve havuzda geçiririm. her akşam saat 8 gibi arkadaşlarımla çıkar bi şeyler içer, yemek yeriz. 12-1 gibi eve dönerim 3'e kadar fringe izlerim. haftada 1 kez falan uzaktan arkadaşım gelir, gün boyu takılırız. bu şekilde.
  • Dersaneye gidiyorum , eve geliyorum ve evde bütün gün pc başında zaman geçiriyorum arkadaşım falan yok öyle takıldığım hayat böyle güzel boşver.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.