Şimdi Ara

Normal Bilgisayara Mac OS Leopard 64 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5-450M İşlemci
    HD 5650 ekran kartı ve
    4GBRam CL7 1066MHz. Dizüstü bilgisayarım var.Linux atmayı planlıyordum anca Mac'a kaydı gözüm çok klas vede kararlı bir işletim sistemi.Ancak;

Apple bilgisayarlar haricinde performans vermediğini duydum.Hackintos gibi sistemler var onlarda Mac'in çakması gibi birşey güven vermedi bana.Normal dizüstüme gerçek performanslı Mac OS Leopard yada Snow Leopard formatı atabilir miyim ? Yoksa atarımda tam performans gene vermez mi ? Tam perf. verir vede kurabilirsem download link'i atar mısınız ? ( 64 Bit. )

Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 26 Mart 2011; 0:34:13 >

• hocam format derken win gibi os dvd sini takıp boot edemessin mac ler efi kullanır eğer orjinal snow leopard dvd si ile kurmak istiyorsan bir efi boot cd kullanmalısın iboot empirefi boot 132 vs önce bu efi cd ler ile boot edip snow leopard dvd sinin bios engelini gecmesini sağlaman gerek çünkü mac lerde donanımı yükleyen bios yoktur efi vardır oda pc de yok bu yüzden mac os x işletim sistemini pc ye yükleyebilmek için tonymac86 nın sistem acılışında yapay efi görevi gören iboot iso'sunu kullanman gerekiyor ki bu iso'nun orjinal mac lerdeki efi den bir farkı yok zaten sistem acılınca ha mac ha çok iyi kurulmuş bir hackintosh birde artık hackintosh distroları öldü iatkos ideneb xxxleo vs gibi snow leopard ile zaten pek distro yapılmadı tonymac den iboot ve piratebaydan mac os x snow leopard 10.6.3 orjinal dvd yi indirip 8.5 gb dvd ye yazman yeterli ekran kartını çalıştırmak için bayagı uğraşman gerekebilir eğer teknik bilgin yoksa os x hakkında ama %100 çalıştığını biliyorum

• Hakan kardeşim her şeyi açıklamış. özetle kurarsın, güzel de performans alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

hocam format derken win gibi os dvd sini takıp boot edemessin mac ler efi kullanır eğer orjinal snow leopard dvd si ile kurmak istiyorsan bir efi boot cd kullanmalısın iboot empirefi boot 132 vs önce bu efi cd ler ile boot edip snow leopard dvd sinin bios engelini gecmesini sağlaman gerek çünkü mac lerde donanımı yükleyen bios yoktur efi vardır oda pc de yok bu yüzden mac os x işletim sistemini pc ye yükleyebilmek için tonymac86 nın sistem acılışında yapay efi görevi gören iboot iso'sunu kullanman gerekiyor ki bu iso'nun orjinal mac lerdeki efi den bir farkı yok zaten sistem acılınca ha mac ha çok iyi kurulmuş bir hackintosh birde artık hackintosh distroları öldü iatkos ideneb xxxleo vs gibi snow leopard ile zaten pek distro yapılmadı tonymac den iboot ve piratebaydan mac os x snow leopard 10.6.3 orjinal dvd yi indirip 8.5 gb dvd ye yazman yeterli ekran kartını çalıştırmak için bayagı uğraşman gerekebilir eğer teknik bilgin yoksa os x hakkında ama %100 çalıştığını biliyorum

Yorumun için çok teşekkürler hocam biraz daha araştırıp yola koyulucam.

• 10.6.3 ü indirmeni tavsiye etmem ben indirdim kurulmuyor
    10.6 final retail sürümü var onu indirebilirsin denedim boot edilebiliyor
    yukarıda arkadaşın dediği gibi boot edip kurabilirsin
    Empire ve boot 132 ile denedim bende olmadı
    darwin bootloader var onu deneyebilirsin olmazsa.
    ayrıca hackintoshlar genelde 32 bit kuruluyor(iAtkos vs)
    eğer retail kurulum yapabilirsen sistemin direk 64 bit kurulur..
    Ekran kartı konusunda arkadaş demiş zaten sıkıntı yaşayabilirsin
    fakat kexts.com da 5xxx serisi için kextler vardı oraya da bakmanı öneririm
  • 10.6.3 boot edebiliyor yeni iboot ile ama 10.6 da denebilir
  • Yeni iboot u daha dün indirdim keşke silmeseymişim
    10.6.3 ü sildim..10.6 Final Retail i denedim bi tek boot edilebiliyor
    Fırsat bulursam bi ara Lionu deneyeceğim bakalım nasılmış siz yüklemiştiniz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Pro ya Windows 10 kurmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.