Bildirim
Normal ATX Analart Icin Kucuk Kasa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
380t'ye sığmaz. Aerocool GT-RS yaz google'a bak. Cooler Master HAF XB de var ama tam olarak küçük denemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
380t'ye sığmaz. Aerocool GT-RS yaz google'a bak. Cooler Master HAF XB de var ama tam olarak küçük denemez.
Buna benzer sade tasarımlı kasa yok mudur yahu -
Corsair air 540
Kasalara npbakarken atx kuplere bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
Corsair air 540
Hocam kolay taşıma adına şunu buldum buna normal atx takabilirmiyim ?
COOLER MASTER HAF XB EVO -
quote:
Orijinalden alıntı: Lydonuis
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
Corsair air 540
Hocam kolay taşıma adına şunu buldum buna normal atx takabilirmiyim ?
COOLER MASTER HAF XB EVO
Ozelliklerine bakin mutlaka yazar -
quote:
Selam,
Elimde ki eski sistemi tasiyabilecegim bir sistem halime getirmek istiyorum fakat anakarti standart bir atx mini falan değil. Yeni bir anakart almadan bu anakarti destekleyecek kucuk bir kasa bulmam mumkunmu? Ve corsair 380t ye sigarmi ?
anakartın tam ismini yazarsan yorum yapalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
quote:
Selam,
Elimde ki eski sistemi tasiyabilecegim bir sistem halime getirmek istiyorum fakat anakarti standart bir atx mini falan değil. Yeni bir anakart almadan bu anakarti destekleyecek kucuk bir kasa bulmam mumkunmu? Ve corsair 380t ye sigarmi ?
anakartın tam ismini yazarsan yorum yapalım.
gigabyte z77x-ud5h bu kart hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakartı 6-7 slotlu olduğu için atx kasa bakman lazım. onda da küçük model zor. -
COOLER MASTER HAF XB EVO buna youtube da atx kurulum yapanlar gördüm fakat yine de emin olamadım. -
-
Sağolasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X