Şimdi Ara

NOOTBOOK ÖZELLİKLERİNDE NETBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ARKADAŞLAR CİHAZ FOTOĞRAFLARDANDA ANLAŞILACAĞI ÜZERE TEMİZDİR KENDİSİ NETBOOK GİBİ GÖRÜNSEDE ÖZELLİKLERİ NOTEBOOK ÖZELLİKLERDİR .PERFORMANS VE KULLANIM AÇSINDAN NETBOOKLARDAN ÇOK ÜSTÜNDÜR

ÜRÜN KADİFE KILIFI GARANTİ BELGESİ DAHİL FULL KUTULUDUR YAKLAŞIK 8 AY GARANTİLİDİR. CİHAZA KENDİ İŞLETİM SİSTEMİ HARİCİNDE İŞLETİM SİSTEMİ KURULMAMIŞTIR. HD EKRANLI CELERON İŞLEMCİLİ GMA HD 4500 EKRAN KARTLI DIR. HDMI ÇIKIŞI VARDIR.

GARANTİSİ DEVAM EDEN FULL KUTULU XPERİA U YADA XPERİA ARC S TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BUNLAR HARİCİNDE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

ÜRÜN "DOT M/U T.K/004" OLARAK GEÇMEKTEDİR

Bilgisayar Özellikleri;
    İşlemci Teknolojisi Intel® Celeron M C 743
    (BURAYA DİKKAT ATOM İŞLEMCİLERDEN ÇOK DAHA KUVVETLİDİR 1080P FİLMLERİ SORUNSUZ OYNATIR. )
    İşlemci Hızı 1.3 GHz
    İşlemci Bus Hızı 800 MHz
    İşlemci Ön Bellek 1 MB
    Hafıza (RAM) 2 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Boyu(inch) 11.6" HD LED LCD
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    bluetooth var
    HDMI VAR
    DOLBY DİGİTAL VAR
    Ekran Kartı Tipi GMA HD4500 EKRAN KARTI KAPASİTESİ 256-796 MB
    İşletim Sistemi Win 7 Starter tr
    Ağırlık 1.3 KG

ÜRÜN YİNE FORUM DIŞINDA SATILMIŞTIR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 15 Eylül 2012; 18:23:47 >

• quote:

İşlemci Teknolojisi Intel® Celeron M DUALCORE C 743

İşlemciniz dual core değil tek çekirdekli işlemcidir. İyi satışlar.
  • DÜZELTME YAPILDI TEŞEKKÜRLER.
  • Ürün hakkında yorumda bulunmak istedim.

Aynı segmentteki diğer ürünler açısından ekran çözünürlüğü gerçek bir avantaj , bunun sayesinde photoshop elements,corel draw gibi programları cok daha rahat bır alanda kullanabılırsınız.

Ofis , internet , film için çok keyifli bir yol arkadaşı , abartmamak koşuluyla da oyun oynayabilirsiniz (crysis , call of duty mw3 yuklemeye kalkmazsanız tabii...)

hiçbir üretkenliği olmayan tabletler yerine gerçek bir bilgisayar sahibi olmak daha yeğdir düşüncesiyle, akıllıca bir seçim olacagından kuskunuz olmasın. defter ebatında bilgisayar işte.....
    alana da satana da hayırlı olsun.

not :
    1-Satıcıyı tanımam ,bilmem herhangi bir bağım vb. yoktur.
    2-ürün hakkında kişisel fikirlerimdir, iyi bir üründür.resimlerden anlaşılacagı uzere temız de gorunmektedir.
    3-Satıcının fiyatını daha makul tutması beklenebilir.
    4-böyle güzel bir cihaz karşılıgında telefon kıyaslanamaz bıle ,telefon dedıgınız nedır kı ? bu 2-3 sene daha akar da akar ,hele xp yüklediniz mi bu cihaza uçar uçar!!!

• http://www.sahibinden.com/bilgisayar-netbook-bilgisayar-packard-bell?sorting=price_asc&a98066=1117484&a98068=1117486

görüleceği üzere fiyat zaten uygun tutulmuştur. ürünün sıfırı 800-900 tl arasındadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.