Şimdi Ara

Noob Saibot (MK) = ZED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başladığımdan beri hep Zed ile Mortal Kombat karakteri Noob Saibot'u bir birlerine benzetmişimdir. Noob'un gölgesini çağırması ve ardından attığı gülücük Zed'in ultisine oldukça benziyor.
    Noob Saibot X-RAY

Özellikle Zed'e gelecek olan yeni skin Zed ile Noob'u görsel olarak daha yakınlaştırdı.

Zed Cyber Ninja                               Noob Saibot
     Noob Saibot (MK) = ZED  Noob Saibot (MK) = ZED

Sizce de bir benzerlik yok mu?

• kenshii ye de benziyor bence gerçi o biraz lee sine benziyor biraz da zed e.ultisi gibi xray i var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 23 Ekim 2013; 13:10:40 >
  • ne benzerliği abi zedi burdan almışlar işte.

edit:o değilde mortal kombat ne iğrenç bi oyun lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaldem12 -- 23 Ekim 2013; 13:09:55 >
  • Noob Zed diye skin çıkarsalar aslında fena olmaz
  • Beğendim . Sanırım oyuna para yatırcam
  •  Noob Saibot (MK) = ZED

Çocukluğunuzuda mı yaşayamadınız anlamıyorum ki
  • Çok güzel fark etmişsin güzel paylaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mortal Kombat kadar iğrenç pislik gereksiz bi oyun yok , konuya gelicek olursak bence zed ninja kaplumbağalardakı adamdan alınmış
  • Zed Ninja kaplumbağlardaki Sheder?(böyle yazılıyordu galiba) referans alınarak yapılmıştı.
  • Lütfen MKya laf yapmayın, favori dövüş oyunumdur, çocukluğum atari salonlarında MK oynamakla geçti.

Konuya gelecek olursak, Ninja ninjaya benzer
  • Zed Shredder'a benzeyebilir şekil olarak ama konsept olarak Noob Saibot'a daha yakın.

Tam olarak hikayesini bilmiyorum ama Sub Zero ile ya da Scorpion ile bi alakası vardı Noob Saibot'un sanırım. Zed, Shen muhabbetine benzer bir yönü olabilir. Riot'un MK'daki ninjalara bi sevgisi var bence.
  • mortal combata laf atanlar çarpılmayı bekliyor
    edit:sub zero gibi bi champ cıksa keske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 23 Ekim 2013; 13:40:42 >
  • Noob Saibot daha cool bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 23 Ekim 2013; 13:40:59 >
  • mortal kombata kötü diyen adamların hiç birisi zamanında noobsaibot u görmemiş oynamamış adamlar ilk oyunları fifa 2011 falan galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Zed Shredder'a benzeyebilir şekil olarak ama konsept olarak Noob Saibot'a daha yakın.

Tam olarak hikayesini bilmiyorum ama Sub Zero ile ya da Scorpion ile bi alakası vardı Noob Saibot'un sanırım. Zed, Shen muhabbetine benzer bir yönü olabilir. Riot'un MK'daki ninjalara bi sevgisi var bence.

Spoiler(şimdiden sonra okumayın sorumlusu ben değilim.)
    Sub Zero Scorpiona yeniliyor ve Noob Saibot oluyo şuanki Sub Zero eski Sub Zeronun kardeşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Lütfen MKya laf yapmayın, favori dövüş oyunumdur, çocukluğum atari salonlarında MK oynamakla geçti.

Konuya gelecek olursak, Ninja ninjaya benzer
    />

+1 Hepsi aynı yolun yolcusu
  • asterisk* kullanıcısına yanıt
    sub-la noob kardeşler diye biliyorum scorpion onların klanını katletmiş yanlış bilmiyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Noob Saibot (MK) = ZED

Çocukluğunuzuda mı yaşayamadınız anlamıyorum ki

şireydır reisssssssssss

• quote:

Orijinalden alıntı: PandaBeer

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Zed Shredder'a benzeyebilir şekil olarak ama konsept olarak Noob Saibot'a daha yakın.

Spoiler(şimdiden sonra okumayın sorumlusu ben değilim.)
    Sub Zero Scorpiona yeniliyor ve Noob Saibot oluyo şuanki Sub Zero eski Sub Zeronun kardeşi

evet hatırladım. sub zero scorpion'un çocuğunu ve karısını öldürüyor. sonra scorpion sub zero'yu öldürüyor. sub zero'nun kardeşi şimdiki sub zero, abisi noob saibot'a dönüşüyor.

• Noob a daha çok benziyor bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.