Arkadaşlar bi de bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:
Bu noob koruması ne oluyor?
5000 puana kadar otomatik savunma ya saldıramama gibi bir şey mi?
5000 puanı geçtikten sonra ne değişiyor peki?
5000 puan üstündeki kişiler sana saldıramıyor.Buda senin 5000 puana kadar düzgün bir şekilde gelişmene yardımcı oluyor
evet arkadaş doğru söylemiş ama şuda war.örn: Senin puanın : 3400 Yanında bir gezegen var onun puanı:3500
Sen ona yada o sana saldırabilir.Yani puanlarınız yakınsa saldırıp saldırı alabilirsiniz
ama 5000 i aştıktan sonra allah ne verdiyse geliyorlar
5001 olnca
adı üstünde noob seni 4 le çarpıp 5 e bölücek kişilerin 5k puana kadar saldıramaması demekdir ayrıca yeni olmayan bir evrende başlarsan 5k-10k puanlık kısım çok sıkıntılıdır... mesela e1de 20k puana kadar qelen qeçen indirir 20k puan a belki 10 kere çıkarsın :D 15 dkk oyunu kapatırsın wurulursun ogame böle bi oyun :D
Ben buldum çaresini,4250 puandayken tatil moduna aldım,7/24 online olabildiğim zaman devam etcem
ama 5000 i aştıktan sonra allah ne verdiyse geliyorlar
5000 puanı aştıktan sonra nob koruman kalkar
ben 4k daydım dalan dalana.
noob korumasında olanlara gerekli ve yeterli tek tavsiyem şudur: 5000 puanı geçmeden plazma açılmış olsun ve basabildiğiniz kadar basın mesela 4950 puanlara geldiniz ama plazmayı açamadınız o zaman sömürge patlatıp puanınızı düşür(t)ün ve mutlaka plazmayı noob korumasında iken açın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme