Şimdi Ara

nonda mı?- guiza mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nonda güiza nın eline su dökemez bence.. Bu ligde 3 tane üst düzey santrafor var. Güiza,Semih ve Baras(oda kolay rakiplere iyi oynar artık, başarıyı yakalamış,içi geçmeye başlamış)

Orjinalden alıntı: rerererarara

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Bunun kardeşi olmalısın herhalde.
    Her topiğe koyduğuna göre resmini.
    quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

İkiside bir Muhammed Demirci etmez...

nonda mı?- guiza mı?

Dostum bizde kıyaslıyacak futbolcu olmadığı için Muhammedi kullanıyorum.Yakında Muhammed fan clup açıcam...

bizde çalım atana teknik futbolcu deniyor.avrupada yüzlerine bile bakmıyorlar.avrupada zeki futbolcuya prim vardır.dar alanda hızlı düşünüyor mu? ara paslarının şiddeti nasıl.vs vs.

Aynen öyle, zaten sadece çalım atabilen birisi olsaydı, Barça, Chealse gibi dünya devleri istemezdi Muhammedi değilmi?Bana göre keşke gitseydi, ama Y.Demiröreninde dediği gibi, Muhammedi yollasaydım yıllar sonra bunun hesabını kimseye veremezdim.

ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!

• Nonda hayat onda çok ümit bağladım ama olmuyor yapamıyor artık,
    Güiza'ya gelince okçu dediler topçu dediler boşçu oldu fosçu çıktı Fenerbahçe'nin yaptığı her büyük transferde böyle bir olay olacağını biliyorum.
  • Nonda sene başında büyük bi patlama yaptı Bukrese 2 tane attı felan eğer oynamaya devam etse Gol Kralı bile olabilirdi ama oynamadı ve şu an sonradan girdiğinde gol atamıyor. Güiza 2.yarı daha çok forma şansı bulacak. Bir Galatasaraylı olarak Nonda ama bir futbolsever olarak Güiza.

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

Orjinalden alıntı: rerererarara

nonda mı?- guiza mı?

nonda tabiiki. fenerliler kızmasın ama ikinci bir ortega faciası yaşattı bu managerler.guiza balonu fena patladı.

ikisinin ortak özelliği mücadele etmeleri koşmaları.ama kariyere bakınca nonda tartışmasız öne çıkıyor.

Kusura bakma ama içine öyle bir antifner ruhu işlemiş ki Fenerbahçe Ronaldinho, Kaka, Messi falan alsa bile sen yine kalkıp Nonda dersin...O yüzden fazla söz söylemeye gerek yok.

Nonda geçen sene gayet iyiydi. Ama bu sene adam ayakta duramıyor. Haa şunu da söyleyeyim bu sene ki rezalet futboluyla bile Guiza'dan çok daha iyi bi oyuncu bence. Guiza kendi halinde hiçbir işe yaramayan futbolla alakası olmayan birisi bence. Laga lugaya gerek yok. Guiza elinizde patladı...

• dünyanın en kötü futbolcusu mu guiza mı

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Nonda geçen sene gayet iyiydi. Ama bu sene adam ayakta duramıyor. Haa şunu da söyleyeyim bu sene ki rezalet futboluyla bile Guiza'dan çok daha iyi bi oyuncu bence. Guiza kendi halinde hiçbir işe yaramayan futbolla alakası olmayan birisi bence. Laga lugaya gerek yok. Guiza elinizde patladı...

Yapma hocam sen bari yapma...

Shabani Nonda olmak istiyorum
    Gulyabaniye benzeyen bir surat
    Ve anakondayı andıran kafamla
    Cimbomluların rüyasına girmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.