girmek zaten ayrı bi dert 5dk da karakter ekranı anca geliyo noluyoki
keşke başbakanın oğlu felan olsamda şu telekoma bi çare bulsam
Dehşet ms var su an 2k nın uzerinde
Oyuna giriyorum ilk 20 sn gayet güzel. Sonrasında oyun takılıp kalıyor 2 dakka sonrada DC.
O kadar sinirliyim ki sırf beddua etmek için nerdeyse 1 senedir açmadığım donanımhaber accountuma login oldum, bir warlock olarak şu anda benim sinir stres sahibi olmama kim neden oluyorsa mutlu olamasın inşallah diyorum hayat boyu; ayda 50 milyonu saniye geciktirmeden alan zihniyet hizmet vermeye gelince nasıl bu kadar geniş ve vurdum duymaz olabiliyor benim içime sinmiyor...
rezillik ba$ka bir$ey değil... arıyoruz birde google açılıyorsa sorun yoktur diyorlar ya... diyorum yurtdı$ı çıkı$ları ayvayı yemi$...adam diyor bize böyle bir sorun bildirilmedi... 1mbit bağlantı yurtdı$ında 56kbps'ye kadar dü$üyor... 10-20 snye arası delayler cabası... BG'lerde çıldırmamak elde değil...
Çıldıracam dün raidden çıktım yarısında. Bugun hiç bişi yapamadım saatlerdir 1000 altına inmedi ne instance ne bişi , ayakta zor duruyor karakter.
Problem wow eu serverlarından olmasın. Önce bende tt dedim ama, 33kb/s download yapabiliyorum emuleyle (256 bağlantıyla) . Amerikan serverlarında da hiçbir problem yoktu. Ne zaman ki eu ya geçtim, işkence oldu oynamak. Aslında blizzard'a bir mail atmak lazım. Yada oyunda gm lere rapor etmek. Türkiyeden birkaç yüz insan yazsa kesin ilgilenirler.
Arkadaslar en iisi büfeden falan konturlu telefonla tt a düz gitmek sora büfeciye naparlarsa yapsınlar
quote:
Orjinalden alıntı: ULYSES
Problem wow eu serverlarından olmasın. Önce bende tt dedim ama, 33kb/s download yapabiliyorum emuleyle (256 bağlantıyla) . Amerikan serverlarında da hiçbir problem yoktu. Ne zaman ki eu ya geçtim, işkence oldu oynamak. Aslında blizzard'a bir mail atmak lazım. Yada oyunda gm lere rapor etmek. Türkiyeden birkaç yüz insan yazsa kesin ilgilenirler.
Problem avrupa serverlerinde olsa serverlerin genel ve trade kanalında söylenmeyen söz kalmazdı. 2 Gündür türktelekomun avrupa çıkışlarında problem var. Yada telekom buraya giden bağlantıyı kasıtlı olarak sınırlıyor.
Dun aksam lag yuzunden oyniyamadim bugunde durum farkli deil 10dakkada bi DC
US serveri için bi acc. daha mı alsak pvplik ?
Dün akşamki Gruul raidimiz iptal oldu bu lag yüzünden. Telekomu arayan arkadaşların aldıkları cevap ise şu anda sisteme bakım yapılıyor, o yüzden sorunun ne olduğuna da bakamıyoruz. Bakım bu gece de bitebilir yarın öğlene kadar da sürebilir vs vs...