Öncelikle yardım eden etmeyen herkeze şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var bilgisayarı açtıktan 1-2 dakika sonra pc komple donuyor güvenli modda hiç bir sıkıntı yok bunu önlemek için ; -Bilgisayara 2 kez format attım (format attıktan sonra 3-6 saat arası bilgisayar gayet normal ama daha sonra yine o sorun başlıyor) -2 adet 2 şer Gb lık ram var ram leri söktüm tek tek denedim sorun yine devam ediyor -Format attıktan sonra COD MW3 oyununu yüklemiştim gayet güzel oynuyordum hiç bir sıkıntı yoktu ama dediğim gibi aradan 3-5 saat geçince pat diye donuyor donduktan sonra 10 dk bekliyor 10 dakika sonra monitör kararıyor -Defalarca virüs taraması yaptım virüs bulamadıki formattan hemen sonra virüs olma ihtimali düşük -PC fanlarını temizledim -Sıcaklık değerlerini ölçtüm onlarda normal -Tüm eksik olan driver larıda yükledim ama yok yok yok bir türlü çözemedim neolur yardımcı olun arkadaşlar.
arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme