Şimdi Ara

NOLUR YARDIM EDİN ÇOK ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet çok acil yardımınıza ihtiyacım var , benim ingilizce performans görevim vardı, özenerek hazırladım ve arkadasımın bilgisayarından kendi pc me flash disk ile aktardım. fakat dosyayı açamıyorum. yol yok diyor ve dosya açılmıyor. lütfen yardımcı olun power point sunusu .

çok acil yarına yetiştirmem lazım teşekkürler....

• powerpoint var mi sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var , hata tam olarak bu resimde.
     NOLUR YARDIM EDİN ÇOK ACİL !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin6167 -- 29 Aralık 2013; 22:45:29 >
  • Dosyanin adini okul diye degistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash ında olan bir sıkıntıdan kaynaklanıyor. Ya virüslü yada pc den öylece çekip çıkardığın için oluyor. Bir süre sonra paremetre hatalı mesajı da alabilirsin.

Çözüm olarak flash ını virüs taramasından geçirmeni önerebiliriz.

Dosya konumunu sağ tıkla özelliklerden kontrol et.

En esaslı önerim ise düzeltecem diye hiç vakit kaybetme ve arkadaşından dosyayı git al :)
  • teşekkürler. virüs taraması yapacağım :)
  • ben mi yanlış görüyorum yoksa dosya diye siz sadece flash belleğe kısayolu mu attınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

ben mi yanlış görüyorum yoksa dosya diye siz sadece flash belleğe kısayolu mu attınız?

Sürükleyip bıraksa bile kısa yolu atmaz aynı dizinde olsa olurdu ama c den başka biryere herzaman kopyalar.
    Tabi büyük konuşmayayım bir şekilde başarmış olabilir :)
  • Kardeşim bu .pptx oldugundan acılmıyor internete girip .pptx nasıl açılır diye yazarsan bulabilirsin.Senin office programın eski ondan kaynaklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.