Şimdi Ara

nolucak bu uyku acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece uyumadım uyku düzenini düzelteyim diye 1de yatip 3te kalktim öğlen akşam hava karardığı gibi uyudum 2de kalktım sahada bozuldu nabicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin durumu benimde yeteri kadar uykumu kaçırıyor , bir de Galatasaray'ımızın kaptanı olacak Selçuk bey ve yerlerde sürünen melo bey penaltı kaçırınca dahada uykularım kaçıyor. Bu da yetmiyor gencecik , pırıl pırıl , ahlaklı , on numara kalecimiz Muslera bunlar yüzünden kupa alamıyor bu maksimum düzeyde uykumu kaçırıyor...
  • Secret King kullanıcısına yanıt
    Geçti gitti hep siz mi alcaksınız kupayı boşverinde bana yardımcı olun

• Benim taktik basit 1 gün uykuyu es geç. Sonrasında ertesi gün kafayı koy akşam 8'de ertesi gün sabah süper uyanırsın. Sonrasında o saati 1-2 saat en fazla oynayacak şekilde takip et.
  • olur öyle
  • Hocam okul varsa. Açılınca mecbur düzelcektir uyku düzenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Poljac

Geçti gitti hep siz mi alcaksınız kupayı boşverinde bana yardımcı olun

Hocam o zaman şöyle söyliyeyim , kesin çözüm , şimdi bugün uyuma hiç dayan , daha sonra akşama kadar uyumayacaksın tabiki ve akşam saat 20:00 da Pasiflora denen bitkisel ilacı alacaksın , büyük bir kaşığa / bir kaşık ölçek ideal , döküp içiyorsun saat 20 de zaten 21 de felan bayağı uykunu getirir , yarım saattede yatsan 21:30 da yatarsın sabah da 8-9 kalkarsın...

Denedim onaylı
  • Secret King kullanıcısına yanıt
    dün gecede hiç uyumadım işte bi gece hayatta dayanamam ya neyse ben şimdi uyumayı başarsam sabah 9 gibi kalksam düzelcekde ihlamur içtim şimdide kulakligi takayim belki uyuruz

• Papatya çayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.