Şimdi Ara

Noldu şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala nasıl bir sınava gireceğimizi bilmiyoruz,ne bir açıklama var ne bir şey.Tek kişinin emrinde 2 günde 2 milyon öğrencinin girdiği sınavı değiştirirsen böyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çalışma isteğim gelmiyor . Ne kadar alakasız gözükse de kendimi hedeflerinden uzaklaşmış hissediyorum.Programım alt üst oldu resmen

Orijinalden alıntı: Mrs.Scientist

Hocam çalışma isteğim gelmiyor . Ne kadar alakasız gözükse de kendimi hedeflerinden uzaklaşmış hissediyorum.Programım alt üst oldu resmen

Benimde öyle.Bari nasıl olacağını söyleyinde ona göre bir şeyler yapalım.

• Hayır bizi ana hatlarını söyleyen ön açıklama ile kitleyeceğinize çalışmalar bitene kadar ya söylemeyin ya da yapmayın böyle bir değişiklik bu sene . Bin türlü psikoloji olan öğrenci var . Ergen yarısı ..

Orijinalden alıntı: Mrs.Scientist

Hayır bizi ana hatlarını söyleyen ön açıklama ile kitleyeceğinize çalışmalar bitene kadar ya söylemeyin ya da yapmayın böyle bir değişiklik bu sene . Bin türlü psikoloji olan öğrenci var . Ergen yarısı ..

En çok zoruma gidende üniversite diploması bile olmayan adamın 2 milyon üniversite adayını etkilemesi...

Bu ülkede önemli gözüken ama önemi olmayan şeydir "Diploma" . Bakınız milyonlarca diploması olan üniversite öğrencisi var. Bakınız diploması olmayıp halka hükmedenler var . Ygs - Lys ye bir kere girmişler mi yada sorularına bir kere bakmışlar mı?Ne bileyim öğrenciyle veliyle etkileşim halindeler mi ? Bunların cevaplarını merak ediyorum . İlgi alaka düzeyi sadece ismi ve sistem olmuş olması değiştir kardeş zaten girmek zorundalar ya...
    5 yıl önce açıldı
    ABİ LETGOYA NOLDU YA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.