Bende Antalya'da 350 bine almıştım en son diamond cd. Bi ara 300 bine düştü almadık eşek gibi, şimdi 500 bin çekiyo adam. Bahane aynı savaş, petrol ıvır zıvır. Irak'ta durmadan petrol kuyusu yakıyolar ulen bizi de düşünün ızcık, milletin imanı gevriyo burda.
bence biraz daha sabredin arkadaslar bu cd fiyatları tekrar ucuzlayacak bence
Aslında şu an Türkiye'de CD medyaları üreten 10 kadar firma var.Bu firmalar uzakdoğu piyasalarına nazaran hammadde fiyat artışından dolaylı olarak ve daha geç etkileniyorlar.Bu yüzden ellerinde ucuz üretilmiş çok fazla mal var.Ancak uzakdoğu üreticilerinin fiyat politikalarını gözönünde bulundurarak stok yapmaya başlıyorlar.Uzakdoğudaki küçük çaplı üreticiler içinde aynısı geçerli.Bu nedenle distribitor, toptancı ,satıcı derken zincirleme bir stoklama başlıyor.Ve ekonominin kanunları yine işbaşında.Sonuç fiyatlar artıyor.
20 nisan da geliyorum. o zaman uygun olursa alırız <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ok gelmeden 1 gün önce telefonlaşırız kadıköyden alırız
bende bi 100 tane :( kadar cd almayı düşünüyorum birleşip alma olayı olursa katılırım. Voltran hesaabı :)
ben MDA ya da Princo markalıları tanesi 550 binden alıyorum.15 gün önce alsaydım 20 milyon kardaydım şimdi 100 tanesi 55 milyon.
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.Demek CD fiyatları bu kadar arttı.En son 1 ay önce 100 tane NT CD yi 40 milyona almıştım ve satan adam "1 hafta önce 30 milyondu bu hafta pahalandı." demişti.Demek 750 bin lira oldu ha.ABD sadece Irak ı değil bizi de vurdu.Bu fiyata CD alınmaz... Selamlar...
norteche boyumuz yetmiyor artikin. diamondları da 600 den 500 e indirecez diye baya dil doktuk. adam elimize cd gelmiyr artik filan diyor. Bu gidisle cdwriterları cope atacaz.
25 tane nortech 48x'i 2 hafta önce 7 milyona almıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme