< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nokian WR D4 175/65 R14 82T Kış Lastiği 2021 Üretimi (4 ADET 1455 TL) (2. sayfa)

-
-
yaz lastiği
kış lastiği 350 tl den aşağı yok o da 2019 üretim E e F sınıfı lastik Gürültü: 71 dB.
akakce.com
Milestone Kış Lastik Fiyatları ve Kampanyaları 2021 | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/lastik,1,2.html/138103,793602
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Ekim 2021; 19:53:45 > -
Ahahahas hocam bu yorum çok hoşuma gitti bende de 301 var. Bende arabaya güvenmediği için dayıyorum petlası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Continental michelinbu işin premium markaları.
Yıllar evvel Continental kış lastiği almıştım hiç bir araba nin pati çektiği yerde usulca çıkıp gitmiştim.
215 50 17 zor bir ebat olduğu için googyear ug 8 alacağım. Önceki aracımda Petlas yaz lastiği almıştım kışlıklar Goodyear arada bu kadar büyük fark olamaz. Petlas aşırı sert bir daha önünden geçmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pati çekmesinin nedeni lastiğin üretim tarihi ve yumuşaklığıdır
geçen sene kullandığım Continental lastikler yokuşta pati çekiyordu 5 yıllık sertleşmiş lastikti kısaca lastik ömrünü bitirmiş
lastikler 3-4 yıldan sonra yokuşta yavaş yavaş pati çekmeye başlar (lastik ömrü 4-5 yıldır bunun üstünü söyleyen yalan söylüyordur özel üretimli lastikler hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Ekim 2021; 22:11:4 > -
Nokian 4 mevsim(kış lastigi özellikli), 2 yilı gecti alalı. İlk yil yazın söktürup bodruma attım. Toplamda 2 kış+1 yaz kullandım. Gecen baktım lastik dişlerinde dökülmeler başlamış. Kar üstünde iyi performansı var. Şansa son yıllar cok kar olmadı, yazin sesli denebilir. Avantajı sök tak uğraşmıyorsun. Yalniz bu diş dökulmeleri/atmalari yüzünden bir daha sanirim nokian 4 mevsim almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastikler geldi 22. Hafta 2021
-
205/45 r17 için ne lastik öneriyorsunuz hocam şu an f/p . Kumho ecsta vardı üzerinde değişme zamanı geldi .
-
üretim tarihine bakın fiyat olarak istediğinizi alın (özellikle üretim tarihi 2021 olanı alın)
1,5 tekerlek fiyatına 4 tekerlek
Debica 205/45 R17 88V XL Frigo HP 2 FP Binek KIŞ LASTİK 2021
4 adet 2093 tl
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Debica/Frigo-HP2.htm
Michelin Alpin 6 205/45 R17 2021 üretim 4 adet 5427 tl (en düşük akakçe fiyatı)
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Michelin/Alpin-6.htm
Goodyear Ultragrip 8 205/45 R17 88V XL FP Kış Lastiği - 2021 üretim 4 adet 4108 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ekim 2021; 20:39:7 >
-
wr d4 de de aynı sorun var ben continentale döndüm nokian almıyorum
-
üretim tarihi önemli sen hala markada diretiyorsun ne alırsan al ben satıcı değilim
3-5 yıllık Michelin en iyi lastiğini al o da deforma olur
-
yeni tarihli lastikti i 2. senesinde dişleri kopuyordu dökülenler bile vardı kış lastiğinin eskisi zaten alınmaz yeni tarihli gibi yola tutunmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X