Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sipariş Tarihi; 18/12/2009
    Tedarik Sürecinde...

3 İş günü dolduktan sonra yazıcam bende müşteri hizmetlerine, burada bunca süre bekleyenleri görünce bende huylandım iice... sanki 1 ay sonra yollucaklar gibi gelmeye başladı ister istemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

5800 XM (Siyah)
    Tedarik Sürecinde...

3 İş günü dolduktan sonra yazıcam bende müşteri hizmetlerine, burada bunca süre bekleyenleri görünce bende huylandım iice... sanki 1 ay sonra yollucaklar gibi gelmeye başladı ister istemez...

birebir aynı tarih aynı cihaz aynı renk, keep in touch :) bakalım ne olacak
    edit:ohaa msj sayımızda aynı, yok artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Payne -- 21 Aralık 2009; 23:53:46 >
  • bu bi işaret olmalı...
  • 18 aralıkta ben de sıparıs verdim ben de guya hızlı olsun diye siyah sipariş verdim ama benim hikaye de padişahın süt banyosu keyfi için ahalıye havuza gece herkesin bir kova süt dokmesini istemesi neticesinde uyanıgın birinin benim su kovası arada farkedilmez demesi ile havuza gece su goturmesinin neticesi sabah uyanan padişahın ise herkesin uyanık gibi düşünmesiyle havuzun su banyosuna donmesi hikayesine mi donuyor ne (alaka varsa kurula :) )
    ben de bugun yazdım eğer kırmızı tedarik ediliyorsa sorun değil kırmızı da alırız dedim ama bakalım cevap yok henüz
  • ee madem kolay gelmicek bu telefon geyiğin tadına varalım;

şu an tv de bi haber geçio;
    adamlar karınca yumurtasının yağından tüy çıkarıomuş,
    hb bi telefonu gönderemio... :)

ps: Maxpayne sende cihazı 18 inde gece 1-2 civarlarımı sipariş ettin yoksa... :)
  • hepsiburada.comdan çok alışveriş yaptım. ama bu sizin yaşadığınız olaylar olunca insan biraz teredditte kalıyor bir sonraki alış veriş için.
    şaşırtıcı olaymış..
  • ürünlerimizi dün kutulayıp yollayamadılar ne kadar zor bi işse artık bakalım bugün verebileceklermi kargoya.. bu arada telefonu gelen varmı arkadaslar..
  • Hala tedarik sürecinde gözüküyor
  • Keşke siparişi vermeden önce buraya bi uğrasaymışınız :)

Allah sabır versin :)
  • 18 aralıkta verdim ama hala netice yok dün mesaj da attım fakat ona da "cevap tedarik sürecinde" herhalde ki cevap da gelmedi 24 saattir 4 oldu bugun itibarıyla sipariş bakalım bir iki gün daha bekler iptal ederim herhalde telefondan da vazgecerim muhtemelen...
  • Aradım biraz önce bugün tedarik ediliyor dediler daha önce sipariş verenlerin ürünlerini gönderdik öncelikle bu hafta içinde de diğer siparişleri göndereceklerini gönderimlerin yarından itibaren başlayacağını söylediler umarım doğru söylemişlerdir
  • 510 tl ye genpa garantili bir 5800 buldum. fiyat makul mü?
  • 510 iyi fiyat hocam...

işin garibi benim telefon 2 gündür cıkısa hazır kutulanıp kargoya verilecek yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

ee madem kolay gelmicek bu telefon geyiğin tadına varalım;

şu an tv de bi haber geçio;
    adamlar karınca yumurtasının yağından tüy çıkarıomuş,
    hb bi telefonu gönderemio... :)

ps: Maxpayne sende cihazı 18 inde gece 1-2 civarlarımı sipariş ettin yoksa... :)

zorlamamak lazım abi :) ben sabah verdim siparişte bende kargolanmasını tabiki geçtimde hala tedarik sürecinde hani kutulundı vs. yazmıyor.
  • Arkadaşlar bu başlık sayesinde dün ben siparişimi iptal ettim Teknosadan siparişimi verdim. Fiyat farkı için şöyle açıklama yapayım Teknosada fiyat 549 TL fakat telefonu alınca 50 TL hediye çeki veriyorlar ve 499'a geliyor yani daha karlı ve hızla. siparişim bugün onaylandı yakındada kargolanır en geç perşembede telefon elimde olur.

Başlığı açanlara çok teşekkür ederim. Ne sorunlar okudum. Bir arkadaş siparişini iptal edemediği için (süreden dolayı galiba) çeke çevirtmiş onun yerine bi telefon ve bi kaç bişey almış aldığı telefonuda dışarda satıp başka bi yerden 5800 XM almayı planlıyormuş. Allahtan önceden farkedip bu duruma düşmedim kafaları yerdim. telefonun 2. taksidini ödücem ama telefon elime gelmicek kan çıkardı şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar bu başlık sayesinde dün ben siparişimi iptal ettim Teknosadan siparişimi verdim. Fiyat farkı için şöyle açıklama yapayım Teknosada fiyat 549 TL fakat telefonu alınca 50 TL hediye çeki veriyorlar ve 499'a geliyor yani daha karlı ve hızla. siparişim bugün onaylandı yakındada kargolanır en geç perşembede telefon elimde olur.

Başlığı açanlara çok teşekkür ederim. Ne sorunlar okudum. Bir arkadaş siparişini iptal edemediği için (süreden dolayı galiba) çeke çevirtmiş onun yerine bi telefon ve bi kaç bişey almış aldığı telefonuda dışarda satıp başka bi yerden 5800 XM almayı planlıyormuş. Allahtan önceden farkedip bu duruma düşmedim kafaları yerdim. telefonun 2. taksidini ödücem ama telefon elime gelmicek kan çıkardı şerefsizim

Peki bu hediye çekini her karta veriyorlar. Siz hangi kartla aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 22 Aralık 2009; 19:31:16 >

• 18.12.2009 tarihinde sipariş verdiğim 5800 siyah ,biraz önce kargoya verilmiş....
  • ewet arkadaşlar

olaya bakın 13.11.2009 tarihinde sipariş verdiğim , 21.12.2009 tarihinde elime geçen nokia 5800 siyah telefon ARIZALI çıktı,

alahın belaları hepsiburadacılar bozuk telefon göndermişler, aklıma gelen başıma geldi,

ekranı arızalı çıktı arkadaşlar, tuş kilidi var yanında oan bir bastım, ekran sapıttı, hareler oluştu çizgi çizgi , acaip bişi ,ekran yanığı gibi...

mesaj yolladım valla ne yapacağımıda bilmiyorum,sinirlerim altüst oldu,ne güzel telefonmuş derken ,olaya bak bittim valla.. parasını filanda geçtim sinirler helak oldu...
  • 5800 XM (Siyah)
    Bu akşam itibari ile kargolanmış...

• 20.12.2009 tarihinde HB'den sipariş vermiştim. bu gün kargolanmış.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.