Şimdi Ara

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
38.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n95 gerçekten kağıt üzerinde süper ama umarım n80 gibi kamera+fiyat'ta fiyasko olmaz.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 27 Eylül 2006; 18:30:31 >
  • Yalnız şu yeşil tonlardaki yeni temaya hasta oldum. Gerçekten çok güzel...
  • N95 gerçekten aşmış bi telefon...Ve görüntüsü de dahil olmak üzere her şeyiyle mükemmel..

Şimdi bunu beklemek var ama bekle bekle ömür geçmez..Ayrıca bu gelince de yenisini tanıtır Nokia... Uf allahım ne zor iş şu teknolojiye yetişmek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

n95 gerçekten kağıt üzerinde süper ama umarım n80 gibi kamera+fiyat'ta fiyasko olmaz.

doğru söze ne denir
  • işte baştan başlıyoruz yine herkes ooo ben alıcam kesin alıyorum hoop alıcam diyor ve yine 2-3 kişi alıcak telefon yerlerden yerlere vurulucak bir yenisi gelicek ve bu kısır döngü devam edecek
  • Abi bu Nokia niye hep aynisini yapiyor n70 alalim derken 3250 cikti.Tam da 3250 alalim derken n80 ve n91 cikti.Tam gitmisim n80 alacagim bi baktim n93 bekle bekle ehh olmuyor tabii sonra n73 alalim dedim ve gittim aldim eee simdide n95 ve n75 bunun sonu yok mu kardes?Hem hem hem de Nokia ya boyle manyak telefonlar cikardigi icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

işte baştan başlıyoruz yine herkes ooo ben alıcam kesin alıyorum hoop alıcam diyor ve yine 2-3 kişi alıcak telefon yerlerden yerlere vurulucak bir yenisi gelicek ve bu kısır döngü devam edecek

Katılmamaya çalışıyorum ama katılmamak elde değil

Nokia N93, N80 gibi şoklardan sonra neden bunu da fos çıkar masın demek geliyor insanın içinden

Umuyorum ki bu da kötü çıkmaz, ama artık güvenemimiyorum!!!!

• quote:

işte baştan başlıyoruz yine herkes ooo ben alıcam kesin alıyorum hoop alıcam diyor ve yine 2-3 kişi alıcak telefon yerlerden yerlere vurulucak bir yenisi gelicek ve bu kısır döngü devam edecek

budur
  • OFF OFFF

gittik 1ton paraya taksite 6280 aldım

Bunun taksiti bitince bana yine uzunnn taksit yolları görünüyo bu modeller sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
    quote:

budur

insanoglu doyumsuz demisler ya. dedigine katiliyorum, kardeslikler falan derken, forum ardi sira acilan topiclerden gecilmeyecek.
    hos, su anda da durum boyle ama..

• nokia neden yeni çıkan telefonlarında standart 1100mAh Li-Po pilini kullanmıyor ki. telefonlara dünya özellik koyuyor ama düzgün bir pil koymuyor. elinde de var ama koymuyor. anlamadım gitti
  • n93 gibi olcak n93 ü 4-5 kişi aldı buda öle olcak n93 gibi çok tutuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
    quote:

budur

insanoglu doyumsuz demisler ya. dedigine katiliyorum, kardeslikler falan derken, forum ardi sira acilan topiclerden gecilmeyecek.
    hos, su anda da durum boyle ama..

kesinlikle
    ilk bakınca bütün telefonlar güzel gelir işte insana düşünün k750 ilk çıktığında nasıl övülüyordu en iyi telefon vs. şimdi yüzüne bakılmıyor

• Fotoğraf kalitesinin N93 gibi olmasından korkuyorum, çektiği videolar dvd kalitesinde olduğuna göre....
  • Fotoğraf kalitesi N93 gibi olmayacak(inşallah )N73 çok yakın belki biraz daha iyi. Fkat moral bozacak bir nokta; N95 te N93 teki gibi makro da focus yapamıyormuşuz, fixedfocus varmıç N93 te olduğu gibi. Kısacası şu halde bile en fazla foto ayarı sağlayan makine N73. Burdan Nokia nın her telefonunu aslında ne kadar ince detaylandırdığını ve acımasız satış politikasını görüyoruz.
  • arkadaşlar n81 ile ilgili ayrıntılı bilgi veren bi site yok mu bulamadım ben bu forumda
  • O halde N73 tahtını kolay kolay kaptırmayacak gibi yeni gelen kardeşine
  • nokia yine 4-4 lük bi telefon yapamadı
  • nokia dokunmatik oalyına artık geçmeli...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.